Borgere over 85 år kan nu få 3. stik lokalt

Profilbillede
Marie Munk

Nu er det muligt for borgere i Halsnæs Kommune at få det tredje vaccination mod Corona lokalt her i Halsnæs Kommune.

Fra onsdag d. 13. oktober og de efterfølgende fire onsdage kommer der personale fra Region Hovedstaden til Storebjerghallen i Hundested og Rådhussalen i Frederiksværk. Her kan borgere over 85 år mulighed for at blive revaccineret mod COVID19.

I Storebjerghallen i Hundested kan borgere blive vaccineret i tidsrummet fra klokken 9-13, mens det i Rådhussalen i Frederiksværk er i tidsrummet fra 16-20.

Ønsker du at gøre brug af den lokale vaccinationsmulighed i Halsnæs Kommune, skal du blot møde op på et af de to vaccinationssteder i åbningstiden. Husk at medbringe dit gule sundhedskort.

Transport til vaccination

Som udgangspunkt skal du selv som borger sørge for transport til og fra vaccinationsstedet. Har man svært ved selv at komme frem, opfordres du til at få hjælp af naboer, pårørende eller venner. Kun hvis du har varigt nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne, kan man søge om hjælp til transport. Det gør du ved at kontakte Kontaktcentret i Halsnæs Kommune fra på mandag den 11. oktober på telefon: 4778 4000.

Et tredje stik vurderes til at give en bedre beskyttelse mod Corona og det mindsker muligheden for et mindre alvorligt forløb.

Kilde: Redaktionen