Årets handicappris uddelt i Halsnæs Kommune

Profilbillede
dato

Årets handicappris er blevet uddelt i Halsnæs Kommune og årets modtager er blevet hædret for sit store og aktive engagement for forbedring af handicappedes forhold i Halsnæs Kommune.

Det var Anna Marie Knudsen, der i torsdags modtog Halsnæs Kommunes Handicappris 2021. Anna Marie modtog prisen i hendes egenskab af at være Halsnæs lokalformand for Danske Handicaporganisationer. Her har hun arbejdet utrætteligt for at sikre, at kommunens handicap borgere får så gode muligheder som mulig.

I indstillingen hed det blandt andet:

"Anna Marie tildeles årets handicappris, da hun har været en ildsjæl for DH. Hun har arbejdet insisterende på, at de handicappedes stemme skal bringes ind i kommunale forhold. Hun har opmuntret medlemmer af de forskellige handicaporganisationer til at deltage i det handicappolitiske arbejde. Anna Marie har deltaget i netværk på tværs af landet og fået sat Halsnæs på landkortet i forhold til handicappedes vilkår og muligheder."

Danske Handicaporganisationer Halsnæs, er det fælles talerør i kommunen for DH’s 35 medlemsorganisationer. Afdelingens formål er at sikre en konstruktiv dialog mellem politikere, embedsmænd og mennesker med handicap.

Kilde: Redaktionen