Unik mulighed for pædagogisk observation af mand i eget hjem

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være nøglepersonen i en to-ugers observationsopgave, hvor din pædagogiske ekspertise kommer i spil? Se nærmere her:

Om opgaven: 
Vi søger en pædagog til en observationsopgave i aftentimerne. Opgaven er hos en 65-årig mand, der har behov for strategier til at håndtere sine symptomer og utryghed i aftentimerne. Din opgave vil være, gennem observationer og afklaring, at fastslå årsagerne til utrygheden og den udadreagerende adfærd samt at støtte ham i at håndtere det. Han har behov for, at du skaber struktur og ro.

Om borger:
Borgeren er en velfungerende mand med funktionsnedsættelse. Han er selvstændig og nyder at køre på sin knallert. Han holder også af at cykle og generelt nyder udendørslivet. Han er en social person der trives med at færdes rundt i byen, spille spil og tage ned og spise pizza mm.

Om dig:
Vi leder efter en pædagog, der brænder for at observere og støtte denne mand. Du skal kunne håndtere konflikter og kunne præsentere et skriftligt produkt på baggrund af dine observationer.

Arbejdstid: 
Alle ugens dage i 14 dage fra kl. 20:30 – 23:30. 

Om borger:
Borger er en velfungerende mand med funktionsnedsættelse. Han er selvstændig og nyder at køre på sin knallert. Han holder også af at cykle og generelt udelivet. Han er en social person og kan lidt at færdes rundt i byen, spille spil, tage ned og spise pizza mm.

Om dig:
Vi leder efter en pædagog, der brænder for at observere og støtte manden. Du skal kunne håndtere konflikter, og kunne forelægge et skriftligt produkt. 

Arbejdstid: 
Alle ugens dage i 14 dage fra kl. 20:30 – 23:30. 

Vi tilbyder 
Du bliver en del af en ambitiøs virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Thilde Andersen på tlf. 36 34 79 00. Tryk 5 og derefter 1.

Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ - DUOS

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 
I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Halsnæs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5948758

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet