SSH-”flyver” i fast dagvagt med op til 6 weekender om året

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er det noget for dig?

På Løvdalen Plejecenter arbejder vi hver dag for at skabe gode dage sammen med beboerne. Vi vil være kendte for at have et arbejdsmiljø med fokus på høj faglig kvalitet – både den sundheds- og servicefaglige.

Det betyder også meget for os at tilbyde et arbejdsmiljø, hvor alle har det menneskelige overskud til at møde borgerne personcentreret med fokus på at understøtte deres individuelle behov og ønsker for gode dage.

Vi har derfor oprettet et internt flyverkorps.

Vær med til at udvikle den nye funktion

Stillingen, som indtil videre er en projektstilling, løber frem til 1. maj 2024. Der er god mulighed for forlængelse, såfremt projektet viser sig som en succes.

Formålet med flyverkorpset er, at to erfarne SSH’ere alle hverdage kan rykke hurtigt ud, hvis der er sygdom eller en stor tyngde i én af afdelingerne. Flyveren skal også bidrage med en høj faglighed, således at man kan få nye øjne på kompliceret plejeforløb.

Derfor søger vi en erfaren SSH’er, der har høj faglighed, er dygtig til at dokumentere og ser det spændende i at bevæge sig rundt i huset og opleve nye dage hver dag.

Vores vision er #Sammen skaber vi gode dage, og derfor skal du holde af at være en teamspiller i et miljø, hvor værdierne er at give nærvær, tillid og omsorg til dem omkring.

Da der er tale om en ny funktion, skal du bidrage til udvikling af funktionen sammen med områdeleder Rikke og virksomhedsleder Carina.

Stillingen er på 30 timer mandag til fredag kl. 07.30 - 13.00, én dag i ugen lidt længere samt mulighed for op til 6 weekender årligt.

Vi tilbyder
  • En stor arbejdsplads med 8 mindre afdelinger
  • Mange forskellige fagligheder at lære af
  • Et tværgående sygeplejeteam, hvor også ansvarshavende assistenter er ansat
  • En stor og velfungerende uddannelsesinstitution
  • En grundig og individuel tilrettelagt introduktion
  • Løbende kompetenceudvikling bl.a. via vores nye simulationsdukke
  • Et aktivt hus som er en del af det omkringliggende samfund
  • Deltagelse i vores eget kor
  • Mulighed for motion i eget fitnessrum
  • Husmøder, personalefester og meget mere.
Det formelle

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Ansøgningsfrist den 16. juni kl. 08.00.

Vi afholder samtaler den 20. juni.

Du kan kontakte os på telefon 20498613, Rikke Marstrand (områdeleder) eller på telefon 30520721, Carina (virksomhedsleder), hvis du vil høre mere om stillingen eller komme forbi til en kop kaffe og en uforpligtende snak. Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan se mere om, hvad vi er for en arbejdsplads på Facebook-siden ”Livet på Løvdalen”

Du kan også se denne film, der fortæller meget mere om vores vision for Løvdalen.

Om Halsnæs Kommune

Halsnæs er en levende kommune med stærke lokale identiteter og med hovedstaden inden for rækkevidde. Her lever vi tæt på natur, hav og fjord, som giver mulighed for aktive oplevelser for borgere, besøgende og ansatte.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i bevægelse. Vores tre værdier: redelighed, mulighed og helhed er vores fundament. I Halsnæs Kommune får du cirka 3.400 kollegaer fordelt over hele kommunen. Vi har en ambition om, at Halsnæs Kommune skal være et sted, du gerne vil arbejde – uanset hvilken faglighed, du kommer med. Vi sætter barren højt og gør os hver dag umage med at skabe de bedste forudsætninger for, at medarbejderne trives og leverer service og velfærd af høj kvalitet.

Du kan læse mere om Halsnæs Kommune på vores hjemmeside eller på vores LinkedIn-profil.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Halsnæs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Halsnæs Kommune, Karlsgavevej 1, 3300 Frederiksværk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://halsnaes.career.emply.com/ad/ssh-flyver-i-fast-dagvagt-med-op-til-6-weekender-om-aret/s077ji/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846374

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet