BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Vil du være en del af et stærkt og rummeligt fællesskab, og samtidig få en uddannelse af høj kvalitet?
Så kunne det måske være noget for dig, at blive SOSU-elev i Halsnæs Kommune.
”Jeg er blevet mødt med åbne arme” - Kristina, SOSU-elev
”De er meget opmærksomme på vores trivsel” - Jasmin, SOSU-elev
Når vi ansætter dig, er det fordi vi tror på, at du kan gennemføre uddannelsen og blive en dygtig elev og medarbejder. Vi er en lille kommune, og derfor har vi mulighed for at følge alle vores elever tæt, og give den faglige og personlige sparring, den enkelte elev har brug for. Det er vigtigt at alle trives, for det er nu engang det bedste udgangspunkt for læring og udvikling. Du bliver tilknyttet to faste uddannelses-konsulenter, som vil følge dig gennem hele forløbet og en fast uddannelsesansvarlig, når du er i oplæring.
Fokus på faglighed og kvalitet i uddannelsen”Jeg er blevet mødt med en tro på mine evner, og de så slet ikke min sprogbarriere som et problem. Derfor troede jeg også mere på mig selv”. - Kristina, SOSU-elev
Hos os er det vigtigt, at du udvikler dig så meget du kan både fagligt og personligt. Alle elever er forskellige og kommer med hver deres styrker og udfordringer, og nogle har prøvet at tage en uddannelse før og andre har ikke. Vi ser ikke ordblindhed, sprogbarrierer eller manglende erfaring som studerende som et problem, blot noget vi skal tage højde for, så du har de bedste forudsætninger for at udvikle dig.
Vi holder os fagligt opdaterede og arbejder hele tiden på at gøre uddannelsen bedre. Derfor kan du være sikker på, at en uddannelse i Halsnæs Kommune er et kvalitetsstempel og et godt afsæt for at få et job eller videreuddanne dig, når du er færdig.
Fællesskab og sammenhold”Vi har de bedste kollegaer” – Tamara, SOSU-elev
”Jeg har fået et stort netværk via mine kollegaer. De er meget omsorgsfulde” – Marius, SOSU-elev
Når du bliver elev hos os, bliver du også en del af et fællesskab. Ja, faktisk flere. Du bliver både en del af et elev- og læringsfællesskab med de andre sundhedsfaglige elever på tværs i kommunen, men du bliver også en del af et socialt- og fagligt fællesskab på dine oplæringssteder med dine gode og omsorgsfulde kollegaer og din oplæringsansvarlige.
Hvad går jobbet som SOSU ud på?”Man koordinerer et andet menneskes liv. Man skal have styr på borgernes medicin og lægeaftaler og få motiveret dem. Man yder omsorg og skaber tryghed gennem relationer” - Cecilie, SOSU-elev
Der er så mange fordomme om faget, som bl.a. går på, at det ”bare er et job, hvor man udfører personlig hygiejne og gør rent”. Men jobbet er meget andet og mere end det. Som SOSU er du borgernes store støtte, og du hjælper dem rigtig meget med din høje faglighed. Det gør en stor forskel for borgerne og deres sundhed og livskvalitet.
Facts om uddannelsen og optagelseskravVi har 4 årlige optag – i januar, april, juli og oktober. For at blive elev hos os, skal du opfylde nogle bestemte krav, som vi har beskrevet nærmere på vores hjemmeside. Her kan du også læse mere om uddannelsen, og hvad man laver i praktikken og i skoleperioderne.
Er du i tvivl om, hvorvidt du opfylder kravene, eller vil du vide mere om uddannelsen, så ring og få en snak med vores uddannelseskonsulenter Maj Oryé på tlf. 29 33 50 71 og Berit Heger på tlf. 21 52 34 90.
Starten på en karriere?Når du har gennemført uddannelsen, har du mulighed for at arbejde inden for plejeområdet med både ældre, syge eller handicappede mennesker. Der er mange karriere- og videreuddannelsesmuligheder som uddannet social- og sundhedsassistent. Du kan eksempelvis læse videre til sygeplejerske.
Om digNår vi ansætter elever, så kigger vi på, om
- Du er interesseret og engageret i pleje og omsorg.
- Du er nysgerrig og har lyst til at udvikle dig.
- Du er mødestabil og ansvarsfuld.
- Du er god til at kommunikere med borgere og kollegaer.
Vi modtager ansøgninger og afholder samtaler løbende.
For at søge elevplads hos os, skal du bare udfylde nedenstående kontaktformular. Så ringer vi dig op til en kort samtale, og med baggrund i den går du evt. videre til en formel ansættelsessamtale. Hvis du går videre til en ansættelsessamtale, så beder vi dig om at sende os en række dokumenter inden samtalen. Du kan læse mere om, hvordan ansættelsesproceduren foregår på vores hjemmeside.
AnsættelsesvilkårSom elev er du i oplæring i 37 timer om ugen. Arbejdstiden er primært i dagtimerne, men der kan være enkelte aftenvagter og en weekendvagt i hver oplæringsperiode. Ansættelsen er tidsbegrænset, det vil sige, at du er ansat så længe, uddannelsen varer.
Yderligere oplysningerDu kan læse mere om uddannelsen og dens mange muligheder på SOSU H hjemmeside.
eller på vores hjemmeside Bliv elev.
KontaktUddannelseskonsulent Maj Oryé på 29 33 50 71 eller HR-konsulent Berit Heger på 21 52 34 90.
Om Halsnæs KommuneHalsnæs er en levende kommune med stærke lokale identiteter og med hovedstaden inden for rækkevidde. Her lever vi tæt på natur, hav og fjord, som giver mulighed for aktive oplevelser for borgere, besøgende og ansatte.
Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i bevægelse. Vores tre værdier: redelighed, mulighed og helhed er vores fundament. I Halsnæs Kommune får du cirka 3.400 kollegaer fordelt over hele kommunen. Vi har en ambition om, at Halsnæs Kommune skal være et sted, du gerne vil arbejde – uanset hvilken faglighed, du kommer med. Vi sætter barren højt og gør os hver dag umage med at skabe de bedste forudsætninger for, at medarbejderne trives og leverer service og velfærd af høj kvalitet.
Du kan læse mere om Halsnæs Kommune på vores hjemmeside eller på vores LinkedIn-profil.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Halsnæs Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Halsnæs Kommune, Rådhuspladsen 1, 3300 Frederiksværk
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 26-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://halsnaes.career.emply.com/ad/social-og-sundhedsassistentelev-2023-2024/v11j7x/da
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5843768