Sjove potter og lækkert økologisk børnetøj

Foto: Privat. Babypotten holder til på Hundested Havn.
Profilbillede

Hos Babypotten i Hundested finder man mange finurlige ting og særligt potterne, der spiller musik, når barnet har leveret ‘varen’, er populære. 

Pia Kjer arbejder egentlig som fængselsbetjent, men ved siden af sit arbejde driver hun Babypotten, som er en webshop og butik med alverdens babyudstyr og andre hyggelige ting, julekugler eksempelvis. 

”Det startede med, at jeg inddragede min mands skur til mine varer, men de sidste tre år har jeg haft lokaler på Hundested Havn, hvor jeg driver butik, som er åben i weekenderne. Babypotten har eksisteret som webshop siden 2008 og det startede med, at jeg solgte potterne, men siden har det grebet om sig og vi har nu både børnetøj, legetøj og andre ting i butikken,” fortæller Pia. 

Fik selv en potte og idéen opstod 
Da Pia og hendes mand fik deres første barn, forærede hendes forældre dem en potte, der kunne spille musik.
Da de så fik nummer to, ville de gerne have sådan en potte igen og da var det, at Pia tænkte, at hun selv kunne begynde at forhandle dem. 

”Jeg fandt ud af, hvor jeg kunne bestille dem fra og så startede det med, at jeg fik en palle potter hjem. I starten solgte jeg kun potter, men nu har vi som sagt mange andre ting. Det er lidt en hobby, der er gået over gevind, kan man sige,” fortæller Pia med et smil. 

Nu fungerer mandens skur igen som skur, for nu kan man besøge Pia i forretningen i Hundested, hvor alle varerne er tilgængelige. 


Foto: I butikken finder man blandt andet lækkert børnetøj. 

Tøj i økologisk bomuld
Når Pia skal udvælge sine varer til butikken, så handler det meget om mavefornemmelse og så vil hun gerne, at varerne langt hen ad vejen stammer fra danske producenter. 

”Det meste af vores børnetøj er lavet i økologisk bomuld og vi har primært varer fra danske producenter. Det er vigtigt for mig, at det jeg sælger, er i god kvalitet og så skal det selvfølgelig være godkendt efter alle kunstens regler.” 

Pia har ikke nogen præcis formel for, hvordan hun udvælger sine produkter, for der er lidt af hvert hos Babypotten. 

”Jeg sælger de ting, som jeg godt selv kan lide og de ting, som jeg føler, at jeg kan stå inde for og som mine kunder gerne vil have.”


Foto: Det var potterne, der startede det hele for 13 år siden. 

Det er altid Pia, der står klar - næsten
Det er primært lokale, der handler i Babypottens fysiske rammer, men kunderne favner bredt, da det også er muligt at bestille på webshoppen. 

”Vi har mange forskellige kunder og fra forskellige dele af landet. Det er alt, lige fra nybagte forældre, bedsteforældre, til dem, som bare skal købe en gave til nogen.
Det er en lille by, så vi markedsfører os meget via mund til mund, for alle snakker sammen her i Hundested.”

Pia er alene om butikken, som derfor kun har åbent i weekenderne.
Webshoppen betjener hun også og her mestrer hun at sende pakkerne afsted løbende, også selvom hun skal passe sit andet arbejde.
En gang imellem står hendes mor klar til at give en hjælpende hånd med, hvis Pia ikke kan passe butikkens åbningstider i weekenden på grund af sit andet arbejde. 

”Jeg har ikke nogen ansatte, så det tager det meste af min fritid. Det er på et niveau lige nu, hvor jeg godt selv kan følge med, men det er klart, hvis jeg pludselig begynder at sælge meget mere, så kan det godt ske, at jeg får bruge for nogle ansatte.”

Butikken er placeret i et hyggeligt miljø, hvor naboerne er ”Lange Madsen og lille M”, der sælger plader og instrumenter, samt den anerkendte restaurant Knud. 

Du finder Babypottens webshop her og kan også følge med Facebook her. 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Babypotten // Pia Kjer