Simo har gjort sin interesse for palmer og havearbejde til et erhverv

Profilbillede

43-årige Simo Duckert har formået at gøre sin interesse for palmer og havearbejde til et erhverv.

Privat har han haft palmer i sin have i 10 år, og det er herfra ideen om en virksomhed opstod. Han synes, det var dyrt at købe palmer fra diverse forhandlere, hvorfor han tænkte, om han ikke bare selv kunne sælge dem. Mere skulle der ikke til, så var han ellers i gang med at oprette sin egen virksomhed Simos Palme og Haveservice, der har til formål at sælge og udleje palmer samt udbyde diverse former for havearbejde.

Palmerne, der sælges og udlejes, kommer fra Spanien. Havearbejdet og den service, der udbydes, er af Simo selv. Om alt arbejdet , der tilbydes, fortæller Simo, at han kan det hele.

“Jeg tilbyder alle former for havearbejde, og jeg kan lave alt fra at slå græs til at sætte hegn op”.

Lige for tiden er der dog ikke så meget arbejde. Havearbejde og palmer passer bedre ind i sommerhalvåret. Simo forventer og ønsker, at der kommer godt gang i den, når lysere og varmere tider indtræffer.


Simo har altid haft interesse for havearbejde, og selv har han gået meget i haven lige siden den dag, han flyttede i hus. Det kommer naturligt for ham, og som han selv siger:

“Jeg er lidt af en handyman”. Interessen for den form for arbejde har altid været til stede. I nyere tid er interessen så vokset i en sådan grad, at han nu kan arbejde med det, hvilket han sætter stor pris på. Udviklingen fra interesse til erhverv faldt forholdsvis lige til for Simo. Han og konen har bolig i Spanien og har haft palmer i haven i årevis. Kontakten til de andre handlende og sælgere af palmer var derfor allerede opstået.

På trods af Simos Palme og Haveservices korte levetid, er Simo allerede svært tilfreds med tilværelsen som selvstændig erhvervsdrivende.

“Jeg kan godt lide det, jeg laver. Jeg kan jo godt lide at være ude i haven. Det vigtigste for mig er, at jeg har interesse for det, at jeg synes det er sjovt, og at jeg godt kan lide at arbejde med det”, fortæller han om arbejdet. Derudover nyder han selv at kunne bestemme over arbejdet, hvilket jo er fordelen ved at være sin egen chef.


Om fremtiden drømmer Simo om en større forretning og flere kunder

Det kunne være sjovt at blive lidt større og få udvidet kundernes kendskab til min forretning. Hvis jeg fik så meget at lave, så jeg kunne leve af det, ville det være skønt”, fortæller han.

Forretningen Simos Palme og Haveservice er nemlig blot et år gammel og sæsonbaseret. Simo er til daglig chauffør i døgnets første timer, og senere på dagen bruger han tid og energi i eget firma.

Har du et ønske om at købe palmer eller blot et haveprojekt, du mangler hjælp til? Tøv ej med at kontakte Simos Palme og Haveservice for at få et godt tilbud.

Se mere på Facebook siden her 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Simos Palme & Haveservice // Simo Duckert