Selvstændig merkonom stiller skarpt på sit erhverv, privatliv og lokalområdet

Foto: Privat. Med kunden i fokus sætter Charlotte Duus Hildebrand en ære i kvalitet, god service og rådgivning til sine kunder.
Profilbillede

Charlotte Duus Hildebrand er merkonom i regnskab. 
Hun er selvstændig med sin egen enkeltmandsvirksomhed, C&M Regnskab, og det hele startede for godt 22 år siden.

“Jeg ska´ da prøve at være freelance”, husker Charlotte tydeligt om sin tanke, inden hun begyndte at realisere den.

Charlotte er blandt andet medlem af Hundested Erhverv. Hun kender området i og omkring Hundested, og efter eget udsagn er der sket en positiv udvikling i den nordsjællandske by:

“Turismen i Hundested er vokset enormt de sidste 15 år. Det er skønt at se, hvad det gør ved byen - og hvad det betyder for økonomien og udviklingen”, fortæller Charlotte, som - udover regnskab og tal - også går op i de lokale områder og dens aktiviteter og faciliteter.

Forretningskvinde og familiemor 

Charlotte er 55 år. Hun bor med sin mand, Niels, og deres datter, Emilie.
Familien har i øjeblikket en udvekslingsstudent boende, og selvom Charlotte er selvstændig med mange timer på kontoret, vægter hun sin private base meget højt.

“Det er skønt at kunne tilrettelægge sit arbejdsliv og privatliv, for der skal være plads til begge dele”, fortæller Charlotte og tilføjer:

“Der er naturligvis spidsperioder i løbet af et regnskabsår, men jeg nyder variationen i branchen og med de mennesker jeg omgåes”, lyder det fra den selvstændige merkonom, der om kort tid netop løber ind i én af årets mest travle perioder. Det er tid til at aflægge moms og regnskaber, der skal gøres klar til indberetning.

Foto: Privat// C&M Regnskab assisterer med bogholderi og administration, så virksomhedsejeren kan fokusere på sin kerneforretning.

Sparring optimerer kvaliteten og giver succes

“Jeg er beriget med min dygtige samarbejdspartner, Mette Holm. Vi er hinandens sparringspartnere. Vores kendskab til branchen og indsigt i hinandens beskæftigelser, er en betydelig faktor for den kvalitet, der ligger i vores resultater” fortæller Charlotte. 

Opgaverne er mange og forskellige. Charlotte har nemlig ingen kriterier for, hvad hun ikke vil.
Hendes kundekartotek ligger hos de mindre og mellemstore virksomheder, og tæller alt fra en filmproducent til den lokale håndværker, tandlæge, bandagist og sælgere af diverse inventarer.

C&M Regnskab varetager alle bogholderiopgaver og klargøring af regnskabet til revisor hos et fast kundeklientel. Derudover yder C&M Regnskab sin assistance til diverse ad-hoc opgaver.

“Jeg får enorm megen indsigt i mine kunders økonomiske forhold, og bliver jo på sin vis virksomhedens rådgiver. Deri ligger en uomtvistelig fortrolighed” understreger Charlotte.

“GDPR og hvidvaskningsloven, samt det kommende lovkrav om et totalt digitaliseret regnskab, har helt klart medført et øget behov for professionnelle kompetencer, og mon ikke der kommer mere i fremtiden”, påpeger forretningskvinden.

“Den digitaliserede verden er i konstant udvikling - og forudsætningen for, at jeg kan drive min virksomhed, er, at jeg holder mig ajourført”, slutter Charlotte.

Kontakt C&M Regnskab v/ Charlotte Duus Hildebrand for en uforpligtende samtale om dine ønsker og behov, samt rådgivning om priser, samarbejdsaftaler med mere.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk