Pædagogmedhjælper 37 timer søges til dagplejen i Hundested Børnehus

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Du har nu muligheden for at blive en vigtig del af vores fantastiske dagpleje i Hundested.

Vi søger en omsorgsfuld og initiativrig pædagogmedhjælper til vores børnemix i dagplejen samt vuggestuen i Hundested Børnehus. Stillingen er delt op med timer i både børnemix og vuggestuen med samme fysiske lokalitet.

Om os

Vores dagplejere i Hundested har legestue i Hundested Børnehus, hvor de kommer én gang om ugen og laver aktiviteter med børnene sammen med deres kollegaer. I samme hus og lokaler ligger vores børnemix. I børnemix har dagplejebørnene mulighed for at komme ved dagplejers ferie og sygdom i de samme trygge rammer, som de er vant til at komme i sammen med deres dagplejer, når de er i legestue.

Hundested Børnehus er et børnehus med god fysisk plads og spændende miljøer både ude og inde. Børnehuset er normeret til 58 vuggestuebørn og 110 børnehavebørn fordelt på en børnehaveafdeling og en vuggestueafdeling. Dagplejens legestue og børnemix ligger i samme afdeling som vuggestuen. 

Om jobbet

Stillingen som pædagogmedhjælper er på 37 timer og omfatter timer i både børnemix og vuggestuen. I samarbejde med dagplejerne står du for lege og aktiviteter i legestue og børnemix og tilgår vuggestuen ved behov, og ligeledes når der ikke er børn i børnemix. Timerne ligger primært midt på dagen, det vil sige uden morgenvagter og sene eftermiddagsvagter.

Om dig
  • Du er smilende og imødekommende over for børn, forældre og kollegaer. 
  • Du har erfaring med børn imellem 0 og 3 år og brænder for arbejdet med børn.
  • Du er god til at danne meningsfulde relationer til børn og voksne.
  • Du har et godt overblik og kan sætte dig selv i spil i jobbet.
  • Du kan sætte aktiviteter i gang og gennemføre dem i praksis.

På vores Aula-hjemmeside kan du læse mere om vores dagpleje samt legestue og børnemix.

Hvis du er blevet nysgerrig efter at vide mere om stillingen, eller hvis du vil ud og se vores hus, er du velkommen til at kontakte pædagog-faglig koordinator i dagplejen, Pia Dam Sommer på tlf.: 21127083 eller leder for Hundested Børnehus- og Dagpleje Signe Wettlaufer Lind på tlf.: 40220167.

Løn- og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst og principper om ny løn.

Ansøgningsfrist

Senest torsdag den 7. december kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler 

Vil blive afholdt i uge 50. 

Om Halsnæs Kommune

Halsnæs er en levende kommune med stærke lokale identiteter og med hovedstaden inden for rækkevidde. Her lever vi tæt på natur, hav og fjord, som giver mulighed for aktive oplevelser for borgere, besøgende og ansatte.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i bevægelse. Vores tre værdier: redelighed, mulighed og helhed er vores fundament. I Halsnæs Kommune får du cirka 3.000 kollegaer fordelt over hele kommunen. Vi har en ambition om, at Halsnæs Kommune skal være et sted, du gerne vil arbejde – uanset hvilken faglighed, du kommer med. Vi sætter barren højt og gør os hver dag umage med at skabe de bedste forudsætninger for, at medarbejderne trives og leverer service og velfærd af høj kvalitet.

Du kan læse mere om Halsnæs Kommune på vores hjemmeside eller på vores LinkedIn-profil.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Halsnæs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Halsnæs Kommune, Højmarksvej 1, 3390 Hundested

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5947815

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet