Pædagog til Østerfælled Børnehus' udflytterafdeling ”Ellingehus” i Frederiksværk

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være pædagog i vores udflytterbørnehave, hvor vi dagligt opdeler børnene i små grupper, har god normering, lavt sygefravær, glade kollegaer, børn og forældre?

Vi tilbyder en fast stilling på 32-35 timer med en ugentlig fridag. Tiltrædelse 1. august 2023 eller snarest derefter.

Østerfælled Børnehus' udflytterafdeling ”Ellingehus” har et dejligt stort hus med et træværksted, kæmpe have med urtehave, skov, svævebane, brombærkrat og udsigt til fjorden.

Vi sætter dagligt værksteder op ude og inde, hvor børnene kan deltage. Om formiddagen inddeler vi børnene i seks små grupper, hvor vi laver målrettede pædagogiske aktiviteter. Vi prioriterer nærværet med børnene højt, da alle skal trives for at kunne udvikle sig.

Vi bestræber os på at være 6-7 medarbejdere i skema, og i pausestunden er vi altid minimum fire voksne sammen med vores 52 børn. Vi har to stuer, men arbejder som et fællesskab i hverdagen. Vi prioriterer stuemøde hver 14. dag og har aften-afdelingsmøder fire gange om året.
Du bliver en del af et team bestående af fire pædagoger, en afdelingsleder med to dage sammen med børnene, tre medhjælpere, en ernæringsansvarlig samt en rengøringsdame med daglige timer som medhjælper.

Vi kan bl.a. tilbyde

 • Et godt arbejdsmiljø med en sund feedbackkultur, som gør, at personalet holder af at komme på arbejde og anerkender hinanden for de gode indsatser hver dag. Vores trivselsundersøgelse for 2023 bekræftede ovenstående.
 • En god tilsynsrapport for 2023, som afspejler en høj pædagogisk kvalitet i hele Østerfælled Børnehus. Kommer på hjemmesiden snarest.
 • Et hus med en afdelingsleder, der også har timer med børnene og tæt samarbejde med leder og souschef. Hele ledelsen i Østerfælled Børnehus prioriterer nærvær og synlighed for alles trivsel.
 • Sparring og rådgivning fra ledelse, kollegaer og et bredt team af eksterne eksperter i forhold til de udfordringer, der forekommer i det pædagogiske udviklingsarbejde.
 • Et hus, som er i stadig pædagogisk udvikling og stræber efter en høj faglig kvalitet, gerne via fælles kursusdage med fagpersoner som Ulla Dyrløv ('at være pilot for dit barn'), Connie Nissen (sansemotorik) og Michael Højlund Larsen (børn og filosofi)
 • Connie Nissen har holdt to oplæg til personalemøder og for nylig et oplæg til forældremøde, for at skabe fælles viden for personale og forældre.
 • Fokus på børn og filosofi med udgangspunkt i Michael Højlund Larsens bog ”Når de voksne er nysgerrige”. Med en nysgerrig tilgang til børnene styrker vi barnets refleksionsniveau, hvilket hjælper dem til at blive livsduelige.
 • En ugentlig fridag.
 • Sprognetværk med vores samarbejdsinstitutioner.
 • Et introforløb, hvor du får en mentor i personalegruppen og følges tæt af den nærmeste leder.
 • En engageret forældregruppe, der indgår i et forældrepartnerskab med institutionen og deltager flittigt i bestyrelsesarbejdet. Forældre, der er glade for børnehaven og gerne ”tager en dag med på landet”, når de kan.
Vi søger en glad og reflekteret pædagog, som

 • Er nærværende og møder børn og voksne på en anerkendende og respektfuld måde.
 • Gerne har interesse for og viden om at inddrage naturen i organiseringen af arbejdet, da vi er i haven og den omkringliggende natur hver dag.
 • Har fokus på børnenes individuelle behov og kan planlægge og strukturere aktiviteter med afsæt i pædagogik og fokus på børns udvikling i fællesskabet.
 • Kan bevare det store overblik og samtidig være nærværende sammen med børnene.
 • Har arbejdsglæde og gode samarbejdsevner og lyst til at udvikle sig fagligt og personligt.
 • Gerne har erfaring med at være sprogansvarlig.
 • Ved, hvordan man støtter barnet ved at placere sig foran, ved siden af eller bagved barnet.
Børnehuset og Ellingehus
Østerfælled Børnehus ligger i hjertet af Østerbro, hvor bussen kører fra. Vi er en integreret selvejende institution, bestående af vuggestue og børnehave (Børnehuset på Østerbro) samt en udflytterbørnehave (Ellingehus).
I Børnehuset har vi fem vuggestuegrupper og to børnehavegrupper. Ellingehus er vores udflytterbørnehave, der ligger tæt på Frederiksværk. I Ellingehus er der 52 børn. Børnene er fordelt på to stuer med 26 børn på hver stue.

Vi er differentierede i forhold til alder, køn og erfaring, så alle erfaringsgrundlag er velkomne.

Løn efter overenskomst med BUPL.

Hvis du er blevet nysgerrig og gerne vil vide mere kan du læse mere om vores hverdag og se billeder fra vores have og omgivelser på: https://oesterfaelledboernehus-kk.aula.dk/

Du er også meget velkommen til at ringe til leder Anders Menghini eller souschef Sanne Søyland på 8256 2519.

Søg via linket senest tirsdag den 20. juni 2023
Vi afholder samtaler i Ellingehus, Amtsvejen 322, 3390 Hundested, torsdag den 22. juni 2023 i tidsrummet 9.30-15.00.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Halsnæs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Københavns Kommune, Borups Allé 177, 2400 København NV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=192481&DepartmentId=19896&MediaId=4780&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5847562

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet