Organist til 22 timer ugentligt

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Organist til Torup sogn.

Vi søger ny organist og korleder der kan spille til glæde for Torup sogns menighed – 22 timer pr. uge.

”Lynæs og Torup Kirker ligger i Halsnæs, også kaldet Nordsjællands Provence, - et område præget af smuk natur og i levende udvikling. Beboerne i Halsnæs føler et stort ansvar for, at der er liv i området, og det mærker vi også i kirkerne, hvor der er god søgning, ikke mindst til korsang og koncerter. Vores menighed er glad for at synge, og vi søger en organist, som har lyst til at dele sin sangglæde med os.

  Du vil blive en del af et team på 3 præster, 2 organister, 1 kirkesanger og 2 kirketjenere. Vi har gode orgler i begge kirker (se vores hjemmeside), og desuden et Steinway flygel i Lynæs og et udmærket el-klaver i Torup. Kom gerne forbi til en kop kaffe og se på herlighederne og hør lidt om hvem vi er (ring til organist, Ole Worm på 41831847)”

 

Stillingen er på 22 timer pr. uge fordelt med 18 timer som organist og 4 timer andet arbejde herunder medvirken ved minikonfirmandundervisningen, plejehjemsgudstjenester, kirkelige handlinger og evt. børnekor og udarbejdelse af annoncer, folder til lokalpressen m.v. samt babysalmesang.

Organisten forventes til rådighed onsdage, torsdage og fredag samt hvert 3. weekend, samt gensidig vikarforpligtigelse.  Desuden deltager organisten i kalender- og organistmøder.

Der er højmesse hver søndag i begge kirker kl. 9 og kl. 11. I organistfunktionen er der desuden: Skumringsgudstjenester, meditationsgudstjenester og spaghettigudstjenester. Der er ca. 300 højmesser/kirkelige handlinger om året.

Helligdage fordeles og ferie aftales så vidt muligt med kirkens anden organist.

Stillingen som organist er ledig til besættelse pr. 1. februar 2024, gerne tidligere.

Ansøgningsfrist d. 15. december 2023 kl. 12.00.

Ansøgning sendes pr. mail til: 7408fortrolig@sogn.dk. Skriv i emnefeltet: ”ansøgning organist”.

 

 

Ansættelsen er omfattet af Overenskomst mellem Kirkeministeriet, CO10 – Centralorganisationen af 2010 og Dansk Organist og Kantor Samfund (DOKS) for organister med tilhørende protokollater. Aftalen kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Nuværende tjenestemandsansatte organister har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Årslønnen for ansøgere med en kirkemusikalsk kandidateksamen (DOKS) aftales i henhold til ny løn-AC-skalaen. Det vil sige en bruttoløn mellem 330.649,00 kr. – 402.903,00 kr. årligt (nutidskroner). Der er knyttet rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt mellem 42.542,53 kr. – 66.074,23 kr. (nutidskroner). Indplacering og rådighedstillæg ydes efter anciennitet.

Årslønnen for ansøgere med kirkemusiker med uddannelse i orgel- og korledelse (tidligere PO-organister) sker i henhold til det aftalte basisløntrinssystem. Basistrin 1 udgør kr. 319.056,00 kr. årligt (nutidskroner) og basisløntrin 2 udgør kr. 335.220,00 kr. årligt (nutidskroner). Indplacering sker efter anciennitet. Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt 32.341,60 kr. (nutidskroner) for tjeneste ved 2-3 kirker.

Derudover kan der efter lokal forhandling ydes kvalifikations- og funktionstillæg.

Løn og rådighedstillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:

  • kontaktperson Heidi Haagendrup Andersen, tlf. 2167 5974, heidi.haagendrup@gmail.com
  • organist Ole Worm, ole.worm@hotmail.dk

Der vil blive indhentet referencer og børneattest.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Halsnæs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

TORUP SOGNS KIRKEKONTOR, Søndergade, 3390 Hundested

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5946630

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet