Nyt fra Hundested i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hundested er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i kontorer, Charlottenlund

Mellem tirsdag klokken 16.00 og onsdag klokken 07.00 tiltvang en ukendt gerningsperson sig adgang til nogle kontorer på Hyldegårds Tværvej. Fra stedet blev der stjålet tablets, computere og telefoner.

 

Parkeringsvagt truet, Hillerød

En parkeringsvagt anmeldte klokken 11.11, at han kort forinden var blevet truet af ejeren af en bil, som han havde kontrolleret på Klostervej. En patrulje kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere, og på baggrund af oplysninger i sagen blev bilens ejer, en 56-årig mand fra Hillerød, efterfølgende anholdt og sigtet for overtrædelse af straffelovens §266.

 

Butikstyveri, Ølsted

Personalet i Netto på Bavnager anmeldte klokken 11.55, at de tilbageholdt en ung mand, som havde stjålet varer fra butikken. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf den unge mand, en 15-årig fra Hillerød. Han blev sigtet for butikstyveri, og grundet hans unge alder blev der taget kontakt til de sociale myndigheder samt andre relevante voksne for at informere om episoden.

 

Færdselsuheld, Melby

En 75-årig kvindelig bilist fra Hundested foretog klokken 12.09 en vending op over fortovet på Tollerupvej, hvor hun først påkørte en væg. Dernæst fortsatte kvinden videre rundt og ud på vejen igen, hvor hun påkørte en 64-årig mandlig bilist fra Hundested, som kom kørende imod hende. En patrulje kørte til stedet, og den kvindelige bilist blev her sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

 

Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldet.

 

Narkokørsel, Birkerød

På Bistrupvej øst for Hillerødmotorvejen standsede en patrulje klokken 12.31 en 36-årig kvindelig bilist fra Birkerød. Et narkometer viste, at hun formentlig havde ført bilen under påvirkning af euforiserende stoffer, og hun blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Med narkohund blev bilen afsøgt, og i den forbindelse blev der fundet en mindre mængde skunk, hvorfor kvinden også blev sigtet for dette.

 

Kvinden blev efterfølgende kørt til hospitalet, hvor en blodprøve blev udtaget med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring kvindens eventuelle narkopåvirkning.

 

Mand kastede med ting i solcenter, Frederikssund

Klokken 13.24 blev det anmeldt, at en mand befandt sig i solcentret på Ny Østergade, hvor han kastede rundt med ting og skabte uro. En patrulje kørte til solcentret, hvor de fik kontakt til manden, en 43-årig fra Frederikssund. Det var ikke umiddelbart muligt at konstatere, at noget skulle være blevet ødelagt på stedet, hvorfor manden ikke blev sigtet for noget. Patruljen fik dog en adfærdsregulerende snak med manden, og efter at have registreret hans generalia blev han bortvist fra solcentret. 

 

Målrettet indsats mod narkosalg, Allerød og Farum

Som led i en målrettet indsats mod narkosalg på gadeplan standsede en patrulje klokken 13.30 en 32-årig kvindelig bilist fra Hillerød på Nymøllevej i Allerød nær afkørslen ved Hillerødmotorvejen. I forbindelse med ransagning af kvindens bil blev der fundet en mindre mængde hash, og hun blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

 

I forbindelse med indsatsen blev også en 20-årig mandlig bilist fra Allerød sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer. Det blev han, fordi han klokken 13.40 blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, da en patrulje standsede ham på Frederiksborgvej i Farum.

 

Narkohunden Vaks, som medvirkede ved indsatsen, fandt i en parkeringskælder ved Birkhøjterrasserne i Farum en mindre mængde hash, som var gemt på stedet. Det blev taget med til politistationen som hittestof med henblik på destruktion.

 

Indbrud i villa, Hellerup

Klokken 14.06 anmeldte en mandlig beboer på Hans Jensens Vej, at han omkring 20 minutter tidligere var kommet hjem til sit hus og her havde hørt sin havelåge smække. Herefter så han en fremmed person løbe ud af havelågen og videre ad Niels Andersens Vej i nordlig retning. Efterfølgende kunne det konstateres, at den fremmede person havde opbrudt et kældervindue og derved tiltvunget sig adgang til huset.

 

Gerningspersonen beskrives som: mand, ca. 170 cm, kraftig af bygning. Iført mørkeblå jakke, blå bukser, blå strikhue uden kvast.

 

To færdselsuheld på motorvej, Hørsholm

På Helsingørmotorvejen i nordlig retning nær Isterødvejen skete der klokken 15.34 to færdselsuheld nær hinanden. Det ene indtraf, da en 40-årig mandlig bilist fra Espergærde ikke nåede at bremse op i forbindelse med kødannelse og påkørte en 40-årig mandlig bilist fra Helsingør bagfra, som derefter påkørte en 43-årig mandlig bilist fra Helsingør bagfra. 

 

Den andet færdselsuheld skete ved, at en 50-årig kvindelig bilist fra Fredensborg ikke nåede at bremse op i tide ved kødannelse og påkørte en 30-årig mandlig bilist fra Humlebæk bagfra, hvorefter der skete yderligere harmonikasammenstød med en 26-årig kvindelig bilist fra Helsingør, en 68-årig mandlig bilist fra Helsingør og en 20-årig kvindelig bilist fra Helsingør.

 

Patruljer kørte til stedet, og grundet bilernes placering som følge af de to uheld blev motorvejen i en periode afspærret, mens der blev ryddet op. To parter blev efterfølgende kørt med ambulance til tjek på hospitalet.

 

Tyv tog benene på nakken, Hillerød

Klokken 16.50 kontaktede en beboer på Sophienborg Allé politiet og fortalte, at der godt halvanden time tidligere havde været en mand på vej ind i et annex i beboerens have. Manden, som var iført sort elefanthue, sorte handsker, sort tøj og havde et brækjern i hånden, forlod dog stedet, da han opdagede, at der var nogen hjemme på adressen. Han beskrives endvidere som 170-180 cm høj og spinkel af bygning.

 

Stjal spiritus, Egedal

En 43-årig mand fra København blev mandag aften klokken 18.39 taget for butikstyveri i Kvickly på Centertorvet, hvor han havde stjålet ni flasker spiritus. Manden blev sigtet for forholdet og løsladt efter endt afhøring.

 

Havde hash på sig, Frederikssund

I forbindelse med en indsats målrettet mod narkohandel på gadeplan traf en patrulje ved Frederikssund Station onsdag aften klokken 20.45 en 12-årig dreng fra Skibby og 14-årig dreng fra Jægerspris. De var begge i besiddelse af en mindre mængde hash, som blev konfiskeret. Desuden blev deres forældre kontaktet, ligesom de sociale myndigheder bliver underrettet om sagerne.

 

Mistænkelig mand blev sendt til afsoning, Helsingør

En 35-årig mand fra Brønshøj vakte kort før midnat mistanke, da han blev opdaget af en beboer på Chr Rasmussens Vej, hvor manden gik rundt ved en havegang. Beboeren kontaktede derfor politiet, som kørte til stedet og fandt den mistænkelige mand. Det viste sig, at han var eftersøgt til afsoning, og han blev derfor sat i arresten.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi