Nyt fra Hundested i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hundested er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud hos tandplejer, Kgs. Lyngby

Mellem tirsdag aften og onsdag nat klokken 05.00 har der været indbrud hos en tandplejevirksomhed på Maglebjergvej. Der er stjålet diverse tandplejeudstyr, og tyven eller tyvene er kommet ind ved at knuse en rude.

 

Mænd arbejdede ulovligt, Charlottenlund

To udenlandske mænd på henholdsvis 40 og 53 år blev onsdag formiddag omkring klokken 09.30 sigtet for både at have taget ulovligt ophold i Danmark og arbejde uden de nødvendige tilladelser. Mændene blev truffet på en adresse på Skovvej.

 

Sigtet for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen, Stenløse

Onsdag formiddag ved 09-30-tiden blev en 67-årig mand fra Værløse sigtet for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen, efter han flere gange havde sagt ukvemsord til en politibetjent. Episoden skete på Søsumvej.

 

Rat og instrumentpanel stjålet, Hellerup

Mellem tirsdag aften klokken 22.00 og onsdag formiddag klokken 10.15 er der stjålet et rat, instrumentpanel samt radio fra en BMW, som stod på Bernstorffsvej. Tyven har knust en rude for at skaffe sig adgang til bilen.

 

Spritbilist påkørte parkeret bil, Hillerød

En 48-årig mand fra Værløse blev onsdag formiddag sigtet for spirituskørsel, efter han klokken 11.20 påkørte en bil, som holdt parkeret ved Royal Stage. En alkometertest viste, at mandens promille var væsentligt højere end tilladt, og han blev efterfølgende taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille.

 

Sigtet for hæleri, Hillerød

En 41-årig kvinde fra Frederiksværk er blevet sigtet for hæleri, efter hun forsøgte at sælge en cykel, som få timer forinden var blevet stjålet på Strøvej.

 

Faldt gennem tag, Birkerød

Onsdag eftermiddag klokken 13.15 skete en arbejdsulykke på Stavnsholt Gydevej. Her faldt en 19-årig mand fra Kalundborg gennem taget på en hal. Manden blev kørt på hospitalet. Arbejdstilsynet blev underrettet om ulykken.

 

Servicebog og solbriller stjålet, Kgs. Lyngby

Fra en ulåst bil, som stod på Bygtoften, er der mellem mandag aften klokken 19.00 og onsdag formiddag klokken 09.20 stjålet en servicebog, solbriller og en mobiltelefon. Tyveriet blev anmeldt onsdag eftermiddag klokken 14.39.

 

Stjal hovedtelefoner, Gentofte

En 33-årig mand fra København blev onsdag eftermiddag klokken 15.22 taget for butikstyveri Elgiganten på Nybrovej, hvor han havde stjålet et sæt hovedtelefoner. Manden blev sigtet for forholdet.

 

Færdselsuheld, Hillerød

Klokken 16.16 skete der et færdselsuheld mellem en 84-årig kvindelig bilist fra Hillerød og en 26-årig mandlig motorcyklist på Kirkepladsen ved Lyngevej. Der skete ikke umiddelbart større personskade, men motorcyklisten blev kørt til tjek på hospitalet. 

 

Bilisten blev af en patrulje, som var sendt til stedet, sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

 

Tyveri af pung, Stenløse

På vegne af en 70-årig kvinde fra Smørum blev det klokken 16.17 anmeldt, at kvinden omkring klokken 15.15 havde fået stjålet sin pung, mens hun havde befundet sig i Egedal Centret.

 

Tyveri af pung, Frederiksværk

En 75-årig kvinde fra Hundested anmeldte klokken 16.22, at hun tidligere på dagen havde fået stjålet sin pung. Kvinden havde handlet i Kvickly på Torvet mellem klokken 13.30 og 13.48, hvor hun havde haft pungen, og hun opdagede efterfølgende, at den var blevet stjålet under indkøbsturen.

 

Mand sigtet for vold, Allerød

Klokken 16.31 opstod der tumult mellem to mænd i en restaurant på Allerød Stationsvej, hvilket førte til, at den ene af dem, en 24-årig uden kendt adresse, blev tildelt flere knytnæveslag. Patruljer kørte til stedet, hvor den anden mand, en 50-årig fra Allerød, blev anholdt og sigtet for vold. 

 

Besiddelse af stoffer med henblik på videresalg, Helsingør

Tre personer, som befandt sig på Hovmarken, løb klokken 16.50, da de bemærkede en patrulje på stedet. Den ene person, en 21-årig fra Helsingør, blev løbet op af patruljen, og grundet fund i en nærliggende trappeskakt samt ved visitation, blev han sigtet for besiddelse af hash med henblik på videresalg.

 

Tyveri af computer fra fitnesscenter, Frederikssund

En ung mand anmeldte klokken 17.47, at han havde fået stjålet sin computer, som han havde opbevaret i et aflåst skab i Fitness World på Falkenborggården, mens hans trænede. Skabet var blevet brudt op, og computeren stjålet mellem klokken 13.30 og 16.00.

 

Spirituskørsel, Skævinge

På Strøvej standsede en patrulje klokken 19.52 en 63-årig mandlig bilist fra Skævinge. Her blev han sigtet for at køre bil med en promille over det tilladte.

 

Der venter nu svar på en blodprøve, som præcist skal fastslå bilistens eventuelle promillegrad.

 

Konstruktivt ændret knallert, Frederiksværk

En 16-årig ung mand fra Frederiksværk blev klokken 20.15 standset af en patrulje på en sti bag rådhuset ved Syrevej. Ved test på rullefelt viste det sig, at knallerten kunne køre hurtigere, end det tilladte, og den 16-årige blev derfor sigtet for dette.

 

Kørsel uden førerret, Fredensborg

En 28-årig mandlig bilist fra Fredensborg blev klokken 20.20 standset af en patrulje på Chrst. Boecksvej. Her blev han sigtet for at køre bil, selv om han ikke havde førerret til køretøjet.

 

Brand, Frederikssund

Klokke 21.33 indløb der anmeldelse om, at der var brand i en lejlighed på Falkenborgvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor slukningsarbejdet blev igangsat. Branden blev slukket, og der skete ikke umiddelbart nogen personskade.

 

Lejlighedens beboer blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af beredskabsloven.

 

Narkokørsel, Hellerup

På Strandvejen nær Callisensvej standsede en patrulje klokken 21.55 en 26-årig mandlig bilist fra København. Et narkometer viste, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev grundet fund af hash i forbindelse med ransagning af bilen også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videresalg. 

 

Den 26-årige blev efterfølgende kørt til hospitalet, hvor en blodprøve blev udtaget med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.

 

Bil i brand, Farum

Klokken 23.31 indløb der anmeldelse on, at der var brand i en bil, som holdt parkeret på en parkeringsplads på Christianshøjvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor slukningsarbejdet blev igangsat. Bilen var dog overtændt og udbrændte derfor. 

Ved efterfølgende undersøgelser viste det sig, at der var tale om en brugsstjålet bil. Nordsjællands Politi arbejder ud fra en formodning om, at der er tale om forsætlig bradstiftelse. 

 

Æggekast mod cyklist, Hellerup

En 27-årig mand fra Vanløse anmeldte klokken 01.31, at han omkring en halv time tidligere havde cyklet på Rygårds Alle, da en nyere hvid BMW Touring kørte op på siden af ham kort før krydset ved Hellerupvej. Pludselig blev der fra bilen højre side kastet æg mod den 27-årige, hvilket resulterede i, at han blev ramt på øret. Bilen kørte derefter fra stedet.

 

Indbrud i forretning, Kgs. Lyngby

Klokken 02.30 indløb der anmeldelse om, at der havde været indbrud i en forretning på Nørgaardsvej, idet en ukendt gerningsperson havde tiltvunget sig adgang til stedet ved at knuse en rude. Fra forretningen blev der stjålet dyner.

 

Forsøg på indbrud, Birkerød

En beboer på Bregnerødvej anmeldte klokken 04.07, at han kort forinden var vågnet ved lyden af, at en rude i hans bolig blev knust. Beboeren stod derfor op og så her en sortklædt mand løbe fra stedet. En patrulje kørte til stedet, og der blev med patruljehund gået spor i området, men det var ikke muligt at finde frem til gerningspersonen.

 

Mistænkeligt forhold, Hellerup

En borger anmeldte klokken 05.32, at han kort forinden havde bemærket en mand på Strandvejen, som befandt sig ved en parkeret bil og muligvis var i færd med at bryde denne op, idet manden var i besiddelse af en halvlang genstand. Da manden opdagede borgeren, forlod han stedet i retning mod Vingårds Alle og Tranegårdsvej. En patrulje kørte til området for at lede efter manden, men det var ikke muligt at finde ham.

 

Han beskrives som: mand, 40-45 år, 175-180 cm, almindelig af bygning og med kort sort hår. Iført blå dunjakke, blå bukser og medbragte en rygsæk.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi