Nyt fra Hundested i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hundested er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdselsuheld og kørsel i påvirket tilstand, Fredensborg

Klokken 07.14 anmeldte et vidne, at der netop var sket et færdselsuheld på Asminderødgade i krydset ved Toftegårdsvænget. To personbiler kørte i vestlig retning ad Toftegårdsvænget, da føreren af den bagerste bil formentlig overså, at den forreste bil bremsede, hvorefter der skete et sammenstød, hvilket fik den forreste bil til at rulle om på siden og skride ind i et hegn.

Politiet og flere andre myndigheder blev sendt til stedet, hvor føreren af den forreste bil fortsat befandt sig, mens føreren af den bagerste bil var kørt fra stedet. Ifølge anmelderen tydede det på, at de to førere kendte hinanden, idet de havde samarbejdet om at få den påkørte bil på ret køl igen, ligesom de også havde talt venskabeligt til hinanden.

Den fører, der stadig var på stedet, en 18-årig mand fra Helsingør, blev anholdt og sigtet for narkokørsel. En blodprøve skal nu fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Føreren af den anden bil, en 21-årig mand fra Græsted, dukkede sidenhen op på stedet igen, og også han blev anholdt og sigtet for narkokørsel, og også her skal en blodprøve nu fastslå den eventuelle grad af påvirkning. Den 21-årige blev ligeledes sigtet for to tilfælde af fornærmelig tiltalte mod polititjenestemand, idet han råbte flere ukvemsord mod to politibetjente på stedet.

Der skete umiddelbart ingen personskade ved uheldet.

Cyklist på motorvej, Gentofte

Klokken 10.00 blev det anmeldt, at en mand cyklede i nødsporet på Helsingørmotorvejen i retning mod København. En patrulje blev sendt til strækningen, men cyklisten blev ikke truffet.

Indbrud i værksted, Hundested

Klokken 10.13 blev det anmeldt, at der imellem lørdag klokken 21.00 og søndag klokken 10.00 havde været indbrud i et værksted nær Sølagervej. Herfra var der blandt andet stjålet hækkeklippere, motorsave, en havetraktor, drikkevarer og diverse andet værktøj.

Tyveri fra personbil, Hornbæk

Klokken 10.36 blev det anmeldt, at der imellem lørdag klokken 21.00 og søndag klokken 08.00 var blevet stjålet alle fire hjul fra en personbil, der havde holdt parkeret på Rudolf Tegnersvej.

Blufærdighedskrænkelse, Gentofte

Klokken 12.07 anmeldte en kvinde, at der sad en mand på en bænk ved Brobæk Mose, som angiveligt skulle blotte sig – han havde dog ikke blottet sig over for anmelderen. 

En patrulje blev sendt til stedet, hvor en mand passende til signalementet blev truffet. Der var på dette tidspunkt ikke nok til at foretage en sigtelse af manden, men patruljen tog en formanende samtale med ham.

Tyveri fra personbil, Helsingør

Klokken 12.48 blev det anmeldt, at der imellem søndag klokken 01.00 og 11.00 var blevet stjålet to cykler, der havde været monteret på en bil, der havde holdt på Hotel Marienlysts p-plads.

Tyveri fra cykel, Ølstykke

Klokken 13.17 blev det anmeldt, at der lørdag imellem klokken 10.30 og 22.30 var blevet stjålet et batteri fra en elcykel, der havde stået ved Ølstykke Station. Anmelderen oplyste, at cyklen var blevet ødelagt med muligvis et koben, idet metaldelen, der skulle holde batteriet, var blevet bukket.

Tyveri fra tog, Frederikssund/Ølstykke

Klokken 13.23 anmeldte en 20-årig mand, at han omkring søndag klokken 05.00 havde fået stjålet sin mobiltelefon i S-toget imellem Frederikssund og Ølstykke.

Hærværk, Rungsted Kyst

Klokken 13.37 blev det anmeldt, at der imellem søndag klokken 00.30 og 13.25 var udøvet hærværk mod en personbil, der havde holdt parkeret på Vallerød Banevej. Der var fodspor på både bilens tag og køler, flere buler i bilen, bagrudens vinduesvisker var ødelagt og lå bag bilen, ligesom der var flere lange ridser på venstre side af bilen.

Brand, Hundested

Klokken 14.15 blev det anmeldt, at det brændte i en beboelsesejendom på Høje Topholm. Politiet og flere andre myndigheder blev sendt til stedet, hvor det blev sikret, at alle personer kom sikkert ud af de i alt 16 lejligheder i bygningen. Otte personer blev tilset af sundhedspersonalet på stedet, efter de havde været eksponeret for røg, men der var umiddelbart ikke sket nogen større personskade.

Branden var umiddelbart begyndt i bygningens kælder, og Nordsjællands Politi kan på nuværende tidspunkt ikke afvise, at branden var påsat. 

Af hensyn til efterforskningen har Nordsjællands Politi ikke yderligere kommentarer til sagen på nuværende tidspunkt.

Færdselsuheld, Græsted

Klokken 14.19 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Ny Mårumvej, idet en 42-årig kvindelig cyklist fra Græsted var blevet påkørt af en bil ført af en 82-årig kvinde fra Holte. 

Politiet og en ambulance blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at cyklisten blødte fra hovedet og havde ondt i skulderen, ligesom cyklistens cykelhjelm bar tydeligt præg af at have været involveret i færdselsuheldet. Den 42-årige blev kørt på hospitalet til behandling, og Nordsjællands Politi har ikke yderligere oplysninger om hendes tilstand.

Det skal nu undersøges nærmere, om der skal foretages sigtelser i sagen.

Kørsel i frakendelsestiden i påvirket tilstand samt beslaglæggelse af køretøj, Helsingør

Klokken 15.34 blev en 34-årig mandlig varebilsfører fra Taastrup standset og kontrolleret på Kongevejen i rundkørslen ved Klostermosevej. Han fremstod påvirket af euforiserende stoffer, hvorfor han blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning. 

Da manden førte køretøjet i sin frakendelsestid, og da dette ikke var første gang, at han sad bag rattet i et køretøj i frakendelsestiden, blev varebilen desuden beslaglagt med henblik på konfiskation.

Tyveri fra varebil, Espergærde

Klokken 17.18 blev det anmeldt, at der imellem lørdag klokken 19.00 og søndag klokken 16.30 var blevet stjålet værktøj fra en varebil, der havde holdt parkeret på Grydemosevej. Tyvene var kommet ind i køretøjet via skydedøren, hvor det ifølge anmelderen lignede, at der var boret et hul samt klippet et hul med, hvad der muligvis var en pladesaks.

Tyveri fra tog, Frederikssund/Klampenborg

Klokken 17.27 anmeldte en 19-årig mand, at han søndag imellem klokken 03.00 og 04.30 havde fået stjålet sin mobiltelefon i S-togets linje C imellem Frederikssund og Klampenborg, imens han havde blundet i toget.

Tyveri fra båd, Helsingør

Klokken 19.03 blev det anmeldt, at der imellem lørdag klokken 23.00 og søndag klokken 07.00 var blevet stjålet to løbehjul, som var låst fast til en båd, der lå i Helsingør Havn.

Musik til ulempe, Jægerspris

Klokken 22.30 blev det anmeldt, at en større gruppe unge mennesker spillede høj musik i det fri ved Hovedgaden. En patrulje blev sendt til stedet, hvor der efter god dialog blev skruet ned.

Overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, Helsingør
Klokken 23.01 blev det anmeldt fra færgen i retning fra Helsingborg mod Helsingør, at tre mænd teede sig og sloges med hinanden.

Nordsjællands Politi kørte til havnen for at modtage de tre mænd, som viste sig at være tre berusede svenske statsborgere. De blev alle tre sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og taget med i detentionen.

Vold, Helsingør

Mandag klokken 00.17 anmeldte et vidne, at han var blevet kontaktet af en mand nær Svingelport, og at det lignede, at manden havde været udsat for vold, idet han blødte fra hovedet.

Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor den blødende person, en mand i 20’erne blev truffet. 
Han fortalte, at han var blevet antastet af to mænd ved p-pladsen ved Helsingør Station, og at den ene af mændene havde spurgt ham, om han havde et problem, ligesom den samme mand ifølge den forurettedes forklaring skulle have udtrykt sig i negative vendinger om den forurettedes herkomst.

Den forurettede forklarede, at han derefter forsøgte at gå væk, men at han blev slået i baghovedet med en genstand, muligvis en sten, hvorefter de to mænd forlod stedet, imens den forurettede efterfølgende også forlod stedet og fik kontakt til det vidne, der kontaktede Alarmcentralen.

Den forurettede blev kørt på hospitalet af en ambulance for at modtage behandling, idet han blandt andet havde en mindre flænge i baghovedet.

De to mænd beskrives begge som i midten af 20’erne, danske af udseende, lyse i huden, talte dansk.

Politiet skal nu blandt andet undersøge, om der findes noget relevant videoovervågning, der kan benyttes i efterforskningen. Nordsjællands Politi hører desuden gerne fra eventuelle vidner eller andre, der måtte have viden om hændelsen, på telefon 114.

Mistænkeligt forhold, Farum

Mandag klokken 03.39 anmeldte et vidne, at der gik en mand rundt og kiggede meget nysgerrigt på de parkerede biler ved Nygårdsterrasserne, og anmelderen mistænkte, at manden kiggede ind i bilerne for at se, om der lå nogle genstande af værdi.

En patrulje blev sendt til stedet, men den mistænkelige mand blev ikke truffet.

Anmelderen har afgivet følgende signalement: mand, cirka 40 år gammel, 170-180 cm høj, almindlig af bygning, med mørkt hår.

Stor ros til anmelderen for at kontakte politiet.

Tyveri fra varebil, Hornbæk

Mandag klokken 06.36 anmeldte et vidne, at det lignede, at tre varebiler og en trailer holdende på Engholmvej var blevet brudt op, hvorefter der formentlig var blevet stjålet en hel del værktøj fra køretøjerne.

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der ikke yderligere oplysninger om hændelsen i politiets systemer.

 

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 11.-18. juli 2022

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi