Nyt fra Hundested i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hundested er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra personbil, Ølstykke

Klokken 08.32 blev det anmeldt, at der imellem tirsdag klokken 17.00 og onsdag klokken 08.00 var blevet smadret en rude i en BMW personbil, der havde holdt på en parkeringsplads på Københavnsvej. Derefter var der sket indstigning i bilen, hvor hele frontpanelet var blevet taget, ligesom sæderne var blevet beskadiget og gearstangen var hevet op.

 

En patrulje blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at endnu en bil havde været udsat for tyveri i nattens løb, idet der var blevet stjålet en taske med indhold fra den. 

 

Lift i problemer, Kgs. Lyngby

Klokken 09.17 blev anmeldt, at to mænd havde stået på en lift over et tag på en etageejendom i Lundtofteparken, da den var tippet og væltet ind over taget. Politi og Beredskab Øst blev sendt til stedet, og sidstnævnte hjalp de to mænd ned ved brug af en redningsstige. Der skete ingen personskade ved hændelsen.

 

Færdselsuheld, Ølsted

Klokken 09.32 blev det anmeldt, at der var sket et mindre færdselsuheld med tre biler på Frederikssundsvej i krydset med Kildehøjvej. En bil var i færd med at foretage venstresving ad Kildehøjvej, da denne blev ramt af først en bagvedkørende bil og dernæst endnu en bagvedkørende bil. 

 

En patrulje blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der kun var sket ringe materiel skade og umiddelbart ingen personskade. Dog måtte det nordgående spor lukkes i en periode, idet der lå væske på vejbanen, der skulle ryddes af vejen.

 

På stedet blev det vurderet, at der ikke skulle foretages sigtelser, og det er dermed en sag bilisternes forsikringsselskaber imellem.

 

Kørsel i påvirket tilstand uden førerret, Hillerød 

Klokken 10.10 blev en 42-årig mandlig bilist fra Farum standset og kontrolleret på Frederiksværksgade. Det viste sig, at han ikke besad den fornødne førerret til at køre bil, ligesom han fik narkometeret til at slå ud, hvorfor han fik to sigtelser og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

 

Tyveri fra varebil, Slangerup

Klokken 10.16 blev det anmeldt, at der imellem tirsdag klokken 23.00 og onsdag klokken 09.15 var blevet stjålet værktøj for adskillige tusinde kroner fra en varebil, der havde holdt på en p-plads på Askøvej. Tyvene var kommet ind ved at bryde skydedøren op.

 

Tyveri fra personbil, Hørsholm

Klokken 10.25 blev det anmeldt, at der i nattens løb blandt andet var blevet stjålet rat og midterkonsol fra en Porsche personbil, der havde holdt på Skovvænget.

 

Tyveri fra personbil, Rungsted Kyst

Klokken 11.14 blev det anmeldt, at der i nattens løb blandt andet var blevet stjålet rat og noget vin fra en Mercedes personbil, der havde holdt på Strandvænget. 

 

Tyveri fra restaurant, Espergærde

Klokken 12.26 blev det anmeldt, at der i nattens løb var blevet stjålet fem udendørskrukker fra en restaurant på Strandvejen. Et vidne havde set en hvid Nissan-varevogn parkere ved restauranten, og fra varevognen steg to mænd ud og læssede krukkerne ind i varevognen, inden de igen kørte fra stedet.

 

Tyveri af taske, Hørsholm

Klokken 12.49 anmeldte en 77-årig kvinde, at hun imellem klokken 11.30 og 12.00 havde fået stjålet sin taske med indhold under en tur i Hørsholm Midtpunkt. Kvinden havde følt sig beluret af en mand og en kvinde, imens hun hævede penge ved Danske Bank, hvorefter hun var cyklet fra stedet med tasken bag på cyklen. Da hun parkerede cyklen efter endt cykeltur, opdagede hun, at tasken var væk, og kvinden mistænkte, at de to muligvis kunne være gerningspersonerne.

 

Tyveri fra personbil, Helsinge

Klokken 12.57 blev det anmeldt, at der imellem tirsdag klokken 12.00 og onsdag klokken 12.00 var blevet knust en siderude i en bil, der havde holdt parkeret ved Gribskov Gymnasium. Der var på tidspunktet for anmeldelsen ikke dannet noget overblik over, om der var blevet stjålet noget fra bilen – til gengæld kunne anmelderen nemt se, at der var kommet mudder ind i bilen, ligesom der var blevet sparket til ting i bilen og muligvis kastet jord på bilen.

 

Færdselsuheld, Kvistgård

Klokken 13.15 blev det anmeldt, at der var sket et solofærdselsuheld på Helsingørmotorvejen i nordgående retning, idet en personbil ført af en 51-årig mand fra Espergærde var skredet ud i autoværnet grundet glat føre.

 

Der skete betydelig materiel skade, men umiddelbart skete der ingen personskade ved uheldet.

 

Indbrud i skur, Lynge

Klokken 13.16 blev det anmeldt, at der imellem tirsdag klokken 16.30 og onsdag klokken 12.45 havde været indbrud i et skur, hvorfra der blandt andet var blevet stjålet tre elcykler.

 

Tyvene var muligvis kommet ind ved først at bryde en nøgleboks op og dernæst benytte nøglen til skuret.

 

Indbrud i virksomhed, Helsinge

Klokken 14.39 blev det anmeldt, at der imellem lørdag klokken 12.00 og onsdag klokken 07.00 havde været indbrud i en lagerhal på Frederiskværkvej, hvorfra der var blevet stjålet diverse værktøj.

 

Tyveri af kano, Fredensborg

Klokken 14.55 blev det anmeldt, at der på et tidspunkt i løbet af februar var blevet stjålet en kano, der havde ligget ved Frederiksborg Havn ved Esrum Sø. På stedet lå der en overklippet wirelås.

 

Anholdt og sigtet for flere lovovertrædelser, Helsingør

En patrulje standsede klokken 16.28 en 27-årig udenlandsk mandlig bilist på Stubbedamsvej. Ved nærmere besigtigelse af bilen bemærkede patruljen en større mængde værktøj på bagsædet, som hverken bilens fører eller passageren, også en 27-årig udenlandsk mand, kunne redegøre for besiddelsen af. Værktøjet formodes at stamme fra tyveri fra ukendt sted, og føreren og passageren blev derfor begge anholdt og sigtet for dette. Derudover blev bilens fører også sigtet for narkokørsel, da et narkometer viste, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer. 

 

Der venter nu svar på en blodprøve med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring føreren eventuelle narkopåvirkning. 

 

Tyveri fra personbil, Rungsted Kyst

Klokken 17.21 blev det anmeldt, at en ukendt gerningsperson mellem tirsdag klokken 16.00 og onsdag klokken 12.00 havde tiltvunget sig adgang til en Mercedes-Benz personbil, mens den holdt parkeret på Ved Hegnet. Fra bilen blev der stjålet flere beklædningsgenstande.

 

Narkokørsel, Helsinge

En 52-årig mandlig bilist fra Helsinge blev klokken 17.33 standset af en patrulje på Helsingevej. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev også sigtet for at køre bil, selv om han havde fået frakendt sit kørekort. Under ransagning af bilen blev der fundet en moderat mængde hash og amfetamin, og den 52-årig blev derfor også sigtet for dette.  

 

Den 52-årige blev efterfølgende kørt på hospitalet med henblik på udtagning af en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning. 

 

Hærværk, Birkerød

Klokken 17.52 blev det anmeldt, at en bil, som havde holdt parkeret på Dambakken mellem tirsdag klokken 20.00 og onsdag klokken 07.00, havde været udsat for hærværk i form af en knust forrude.

 

Færdselsuheld, Birkerød

En 25-årig mandlig bilist fra Birkerød kørte klokken 18.50 ad Byagervej, hvor han påkørte en 52-årig kvindelig bilist fra Birkerød bagfra. En patrulje kørte til stedet, hvor den 25-årige blev anholdt og sigtet for spiritus- og narkokørsel, idet han formentlig havde ført bilen under påvirkning af spiritus og euforiserende stoffer.

 

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle spiritus- og narkopåvirkning.

 

Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldet.

 

Besiddelse af stoffer, Helsinge

En patrulje traf klokken 18.50 en 20-årig mand fra Hundested på Rundinsvej. Ved visitation blev han fundet i besiddelse af flere salgsposer med hash i, og han blev derfor sigtet for at være i besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videresalg. 

 

Sigtet for at forvolde fare for andres liv eller førlighed, Smørum

På baggrund af en kontrovers tog en 39-årig mand fra Smørum klokken 21.00 kontakt til en 42-årig mand fra Albertslund, der sad i en bil på Overdrevsvej. I den forbindelse tog den 39-årige mand fat i bilen, hvorefter den 42-årige kørte fra stedet, imens den 39-årige stadig holdt fast i bilen og dermed blev slæbt med et stykke vej, inden han gav slip. Imens den 39-årige stadig holdt fast i bilen, ramte han en 47-årig kvinde fra Smørum, som kom gående på fortovet, mens en 52-årig mand fra Smørum måtte springe til side for ikke også at blive ramt. Den 42-årige mand kørte derefter fra stedet, men blev senere anholdt og sigtet for at forvolde fare for andres liv eller førlighed. 

 

Narkokørsel, Hillerød

På Frejasvej standsede en patrulje klokken 21.36 en 24-årig mandlig bilist fra Hillerød. Et narkometer viste, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev derudover også sigtet for at køre bil, selv om han havde fået frakendt sin førerret.

 

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle narkopåvirkning.

 

Besiddelse af stoffer, Allerød

En patrulje standsede klokken 22.15 et køretøj ved afkørsel 11 på Hillerødmotorvejen. En passager i bilen, en 28-årig mand fra Hillerød, blev fundet i besiddelse af en mindre mængde skunk, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer. 

 

Mistænkeligt forhold, Kgs. Lyngby 

En borger anmeldte klokken 23.14, at han et kvarter forinden havde observeret en mand, som stod og tog billeder af en bil, som holdt parkeret på Skovbovej. Borgeren mistænkte, at manden kunne have til hensigt at begå tyveri fra bilen og kontaktede derfor politiet. En patrulje kørte til området for at lede efter manden, men det var ikke muligt at udfinde ham i området.

 

Han beskrives som: 160-165 cm, almindelig af bygning. Iført sort hættetrøje og hvide bukser.

 

Besiddelse af stoffer, Farum

En patrulje standsede klokken 23.20 en 19-årig mandlig bilist fra Lynge på Slangerupvej. Ved visitation blev han fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvorfor han blev sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi