Nyt fra Hundested i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hundested er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

God morgen for trafiksikkerheden, Helsingør

Tirsdag morgen viste sig at være særdeles god for trafiksikkerheden ved Skolen ved Bymidten. Her kunne en patrulje fra Nordsjællands Politi, som mellem klokken 07.40 og 08.05 var på stedet i forbindelse med en færdselsindsats i anledning af skolestartsperioden, nemlig konstatere, at alle bilister kørte pænt, sikkert og efter anvisningerne.

Bortvist fra grønt område, Gentofte

En 38-årig mand uden fast adresse og en 44-årig udenlandsk mand blev tirsdag morgen klokken 8.56 bortvist fra et grønt område mellem Heslegårdsvej og daginstitutionen Baunegården, hvor de havde taget ophold med alle deres pakkenelliker.

Minilæsser stjålet, Ølstykke

Mellem mandag klokken 16.00 og tirsdag klokken 07.00 er der stjålet en minilæsser fra Odins Plads i Ølstykke.

Båd fik motorstop, Helsingør

Politi og redning måtte klokken 09.13 rykke ud til Helsingør Færgehavn, hvor en båd havde fået motorstop ud for havnen. Da de nående frem, var en fiskekutter allerede på vej ud for at hjælpe de nødstedte passagerer.

Snusede sig frem til hash, Frederikssund

Narkohunden Pelle snusede sig tirsdag formiddag omkring klokken 11 frem til et par salgsposer med hash i et grønt område ved Heimdalsvej. Hashen blev taget med på politigården og registreret som hittehash.

Knuste ruder, Hørsholm

Klokken 11.14 blev det anmeldt, at en mand klokken 01.27 natten til tirsdag havde knust to ruder hos Fleasing på Hammervej. Ud fra overvågningen på stedet fremgår det, at manden var maskeret og kørte i en hvid varebil.

Narret til at overføre penge, Hillerød

En 28-årig kvinde fra Hillerød blev så nervøs, da hun tirsdag formiddag blev ringet op af en ukendt person, som udgav sig for at være fra Europol og anklagede hende for hvidvask, at hun lod sig overbevise sig til at overføre et større beløb til den ukendte person.

Nordsjællands Politi opfordrer til, at man aldrig udleverer oplysninger om personnummer eller Nem-Id i telefonen eller overfører penge til nogen, som ringer en op. Bliver man ringet op af en person, som udgiver sig for at være fra fx bank, el-selskab, politi eller lignende, er det en god idé at bede om vedkommendes navn og selv finde det officielle telefonnummer på det sted, personen påstår at ringe fra og kontakte dem for at sikre sig, at der ikke er tale om forsøg på svindel.

Ild i hæk, Nivå

Tirsdag klokken 12.38 gik der ild i en hæk på Knudsvej som følge af brug af en ukrudtsbrænder. Det lykkedes dog hurtigt at få slukket ilden, så brandvæsenet alene foretog en efterslukning. En 59-årig mand blev sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven.

Vær forsigtig ved brug af ukrudtsbrændere: Ukrudtsbrændere er populære, når mælkebøtter og skvalderkål skal bekæmpes. Men ukrudtsbrændere er desværre ofte årsag til, at der går ild i hække, skure og huse. Hvis din brug af en ukrudtsbrænder medfører brand, risikerer du at blive sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven, hvilket kan koste en bøde på X kroner.

Sådan undgår du at brænde andet end ukrudt af: 

Undgå brug af ukrudtsbrænderen i tørkeperioder og i blæsevejr. 
Selvom det hedder en ukrudtsbrænder, er det nok kun at svitse ukrudtet til bladende begynder at krølle sig sammen
Brug kun ukrudtsbrænderen, når planterne og omgivelserne er fugtige. Vand evt. området, inden du går i gang
Sørg for at have brandslukningsudstyr i nærheden. Det kan være en fyldt vandkande, en spand, en vandsprøjte eller en pulverslukker.
Husk god afstand til biler, bygninger og plankeværk
Pas på skjulte gløder 
Forlad aldrig en tændt eller varm brænder

Læs flere gode råd om ukrudtsbrændere hos Beredskabsstyrelsen på www.brs.dk/da/borger/forebyg-brand/brandsikker-bolig/ukrudtsbrander/

Mand i arbejdsulykke, Ølstykke

En 42-årig mand fra Stenløse blev tirsdag eftermiddag kørt til hospitalet i kritisk tilstand efter han var faldet flere meter ned fra et betondæk i forbindelse med sit arbejde på en adresse på Østervej. Arbejdstilsynet blev tilkaldt for at undersøge årsagen til ulykken og forholdene på stedet nærmere. Da manden ikke har pårørende i Danmark er underretningen af hans familie overgivet til politiets centrale sektion for international informationsudveksling.

Motorcyklist væltede, Hornbæk

Tirsdag eftermiddag klokken 14.50 væltede en 25-årig mandlig motorcyklist fra Valby, da han kom kørende gennem et sving på Nordre Strandvej. Den 25-årige kom lettere til skade og blev kørt til behandling på hospitalet.

Lavede hul i asfalt, Jægerspris

En trækarm fra en påhængsvogn borede sig tirsdag eftermiddag ved et uheld ned i asfalten på Kyndbyvej. Uheldet skete klokken 16.27 med stor skade på vejbanen til følge. Påhængsvognen blev bjerget ind på en nærliggende mark, hvorefter Frederikssund Kommunes Vej & park afdeling kom til stedet og sørgede for nødreparation af asfalten. 

Sigtet for kokainkørsel, Jægerspris

En 23-årig mand fra Helsinge blev klokken 17.05 standset, da han kom kørende ad Landerslevvej. Her blev han sigtet for narkokørsel, da han havde sat sig bag rattet, selvom han var påvirket af kokain. Den 23-årige blev tillige sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han tidligere var frakendt førerretten og denne frakendelse stadig er gældende.

 

Beruser, Veksø Sjælland

Anmeldelse kl. 21.00 om, at der sad en mand på fortovet på Veksø Bygade i skrædderstilling, og med hovedet ned mod jorden. Anmelderen havde forsøgt at tale med ham, men han havde givet meget korte svar, og han var meget fuld. Manden havde nu lagt sig til at sove på jorden. Beredskabspatrulje til stedet som fik ham vækket, og set til at han kom hjem.

Sigtet for narkokørsel, Hillerød

En 21-årig mand fra Birkerød blev kl. 21.20 sigtet for at køre bil på Københavnsvej uagtet, at han skønnedes påvirket af euforiserende stoffer. 

Færdselsuheld, Holte

Anmeldelse kl. 21.22 om færdselsuheld på Kongevejen i Holte: En 23-årig mand fra Birkerød kørte ræs med 22-årig mand fra Birkerød i sydgående retning ad Kongevejen, hvor den 23-årige mistede kontrollen og ramte en 20-årig mand fra Holte, som derefter mistede herredømmet og ramte en parkeret personbil. Den 23-åriges bil rullede rundt på taget, og røg ind i et træ og et hegn i midterrabatten.
Kort tid efter kørte en 19-årig mand forbi i modsat side i nordgående retning ad Kongevejen og påkørte en forlygte tilhørende den 23-åriges bil, som lå i det nordgående spor, hvorefter der skete skade på undervognen af den 19-åriges bil. Politi og Redning til stedet. Vej afspærret ved Toftevej/Kongevejen kl. 21.30 og genåbnet kl. 01.07. Tre personer bragt til hospitalet. Ingen melding om kritisk tilstand. 

Stjal cykelstativ, Frederiksværk

Anmeldelse kl. 21.43 om, at en kvinde mellem kl. 21.20 og 21.25 var i gang med at stjæle et cirka 170 cm langt cykelstativ til seks cykler i rustfrit stål tilhørende Marks Spisehus på Helsingevej. Anmelder havde på overvågningen set kvinde stjæle cykelstativet og lægge det i bilen. Anmelder havde henvendt sig til kvinden, som læssede cykelstativet af igen, og sagde, ”at hun troede man måtte tage det, når
det stod derude”.

Udbrændt bil, Frederiksværk

Anmeldelse kl. 22.30 om brand i bil på Skovbakkevej. Anmelderen oplyste, at to mænd, som var kraftige af bygning, var løbet fra stedet i vestlig retning, bilen sprænger i luften med flammer på 6 meter, samt mulighed for spredning til bygninger. Patrulje og Brand til stedet. Brand fik slukket ilden. Bilen er udbrændt. Brandårsag endnu ukendt og undersøges nærmere.

Tyveri fra byggeplads, Hundested

En hundepatrulje fik kl. 00.10 færten af en 26-årig mand fra Hundested, som efterfølgende blev sigtet for at stjæle en cementblander og værktøj mv., læsset på en stjålet trailer fra en byggeplads på Højmarksvej.

Musik til ulempe, Birkerød

Anmeldelse kl. 01.14 om, at der var høj musik, råb og skrig på Teglværksvej. Anmelder oplyste, at larmen havde foregået over flere måneder. Patrulje til stedet, men da patruljen kom frem var der slukket lys og ingen musik eller råb og skrig. 

 

Sigtet for spirituskørsel, Allerød

Klokken 02.36 blev en 55-årig mand fra Birkerød standset, da han kom kørende ad Fritz Hansens Vej. Her viste en alkometertest, at hans promille var højere end tilladt, og han blev derfor sigtet for spirituskørsel. Den 55-årige blev efterfølgende kørt til hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen. 

Brand i bil, Nivå

Politi og brandvæsen rykkede klokken 02.43 ud til en anmeldelse om brand i en bil i Kastanjens Kvarter. Brandvæsenet fik slukket branden, som ud fra spor og effekter, fundet på stedet, formodes at være påsat. Sagen skal nu efterforskes nærmere.

Kørte uden kørekort, Fredensborg

Klokken 04.45 natten til onsdag blev en 52-årig kvinde fra Fredensborg standset, da hun kom kørende ad Humlebækvej. Her blev hun sigtet for kørsel uden førerret, da hun ikke havde noget kørekort.

 

 

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi