Nyt fra Hundested i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hundested er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Solbriller stjålet fra bil, Charlottenlund

Mellem mandag klokken 22.05 og tirsdag klokken 09.10 er der stjålet et par solbriller fra en bil, som stod på Clarasvej. En touchskærm i bilen var tillige revet løs, men efterladt i bilen.

 

Mistanke om gaslæk, Græsted

En borger ringede klokken 10.15 og fortalte, at der kunne lugtes gas i området omkring Holtvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, men efter flere undersøgelser i området kunne det ikke konstateres, at der var en læk nogen steder.

 

Sigtet for spirituskørsel, Helsingør

Klokken 10.22 blev en 27-årig udenlandsk mand med ukendt adresse standset på Færgevej. Her viste en alkometertest, at mandens promille var højere end den tilladte. Han blev derfor sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den vil blive analyseret med henblik på at fastlægge mandens nøjagtige promille til brug for den videre vurdering af sagen.

 

Infotainment-anlæg stjålet, Charlottenlund

Mellem mandag aften klokken 11 og tirsdag formiddag klokken 09.45 er der stjålet et infotainment-anlæg fra en bil, som stod på Ejgårdsvej. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen. Tyveriet blev anmeldt klokken 10.31.

 

Hund fandt hash, Hillerød

Tirsdag formiddag klokken 10.35 fandt politiets narkohunde en mindre mængde cannabis, som var gemt i en kælder i Østervang. Narkohundene var på stedet i forbindelse med en målrettet aktion mod narkosalg på gadeplan.

 

Påkørte kranfod, Gentofte

En 58-årig kvinde fra Gentofte blev tirsdag ved middagstid kørt på hospitalet, efter hun havde påkørt en kranfod på Lyngbyvej, hvor kvinden kom cyklende. 

 

Mistede herredømmet over bil og ramte hus, Hundested

Det var formentlig et ildebefindende, som var årsag til, at en 69-årig mand fra Hundested omkring klokken 12.40 mistede herredømmet over sin bil, da han kom kørende ad Frederiksværkvej, hvorefter bilen ramte ind i et hus. Manden var i kritisk tilstand, da han blev fragtet til hospitalet. Nordsjællands Politi kan ikke give yderligere oplysninger om hans tilstand.

 

Sigtet for vold mod tjenestemand, Espergærde

Tirsdag omkring klokken 13 blev en 57-årig mand sigtet for vold mod tjenestemand. Den 57-årige gik på kørebanen på Mørdrupvej, da en patrulje kom kørende. Da patruljebilen standsede og betjenten ville stige ud for at tage en snak med manden om at gå ind på fortovet, blev den 57-årige aggressiv og skubbede bildøren hårdt tilbage mod betjenten. 

 

Ild i redskabsrum, Stenløse

Klokken 13.50 kom en anmeldelse om, at der havde været ild i et redskabsrum i sportshallen ved Ganløse Skole. Anmelder havde selv fået slukket ilden på anmeldelsestidspunktet. Ud fra spor på stedet formodes det, at branden var påsat.

 

Sigtet for narkokørsel, Frederiksværk

En 28-årig mand fra Frederiksværk blev klokken 15.12 standset, da han kom kørende ved Torvet. Her viste en narkometertest, at han var påvirket af kokain, og han blev derfor sigtet for narkokørsel. Manden blev taget med på hospitalet, hvor han fik udtaget en blodprøve. Den vil blive analyseret for at fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

 

Sigtet for overtrædelse af våbenloven, Stenløse

Klokken 16.30 torsdag eftermiddag blev en 15-årig ung mand truffet i Nette i Egedal Centret. Her blev han sigtet for overtrædelse af våbenloven, da han var i besiddelse af en bushammer.

 

Navigationssystem stjålet, Charlottenlund

Fra en bil, som stod på Kirsten Piils Vej, er der mellem tirsdag klokken 07.50 og 17.30 stjålet et integreret navigationssystem samt et instrumentpanel. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

 

Mand lavede graffiti, Kgs. Lyngby

Klokken 20.08 kom en anmeldelse om, at en mand var i færd med at male graffiti i tunnelen ved Lyngby Station. En patrulje kørte til stedet, men manden, der blev beskrevet som ca 20 år, med gedeskæg, iført hue, mørk jakke, hvide bukser og medbringende en rygsæk var forsvundet fra området.

 

Kørte i frakendelsestiden, Kgs. Lyngby

En 24-årig mand fra København blev klokken 00.08 standset, da han kom kørende ad Århusvej. Den 24-årige blev sigtet for at køre bil, selvom han var frakendt sin førerret og frakendelsen stadig var gældende.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi