Nyt fra Hundested i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hundested er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Cyklist ramt af bil, Gentofte

En 18-årig kvinde fra Gentofte måtte køres på hospitalet, efter hun klokken 09.26 blev ramt af en bil, som blev ført af en 74-årig mand fra Charlottenlund. Påkørslen af kvinden skete i krydset Baunegårdsvej/Erichsensvej, hvor den 74-årige formentlig ikke overholdt sin vigepligt, da han ville svinge til venstre.

 

Mand udsat for røveri, Gentofte

En mand fra blev klokken 11.06 udsat for røveri på Mesterlodden. Tre gerningsmænd flygtede efterfølgende fra stedet. Den ene beskrives som dansk af udseende, 25-30 år, alminidelig af bygning, brunt hår i hestehale, iført hættetrøje, maskering. De to øvrige gerningsmand beskrives som iført mørkt tøj og maskering. Nordsjællands Politi efterforsker fortsat sagen.

 

Kørte uden kørekort, Helsingør

En 49-årig mand fra Helsingør blev klokken 14 standset på Blishøj, hvor han kom kørende selvom han ikke havde noget gyldigt kørekort. Manden blev sigtet for kørsel uden førerret.

 

Træpiller stjålet, Skibby

Fra et skur på Hybenvænget er der mellem fredag eftermiddag og mandag aften stjålet et større antal poser med træpiller. Tyveriet blev anmeldt tirsdag klokken 14.46.

 

Stjal kød og spiritus, Græsted

Klokken 15.20 blev en 27-årig udenlandsk mand taget for butikstyveri i Meny på Græsted Hovedgade, hvor han havde stjålet kød og spiritus. Manden blev sigtet for forholdet og taget med på politigården for yderligere afhøring og sagsbehandling.

 

Forsøgte at stjæle pantflasker, Fredensborg

En beboer på Slotsvænget kontaktede klokken 16.15 politiet og fortalte, at hun netop havde anråbt en mand, som var i færd med at stjæle pantflasker fra en carport på vejen. Da manden blev anråbt opgav han sit forehavende, men blev i nærheden. Kvinden gav et signalement af manden og på den baggrund fandt den patrulje, som blev sendt til stedet, frem til en 56-årig udenlandsk mand. Det kunne dog ikke med sikkerhed fastslås, at det var ham, som havde forsøgt at stjæle pantflaskerne. Han blev derfor ikke sigtet for forholdet, men hans generalier blev noteret på sagen, hvorefter han blev sendt væk fra området.

 

Taget for butikstyveri, Hillerød

En 26-årig kvinde fra Hillerød blev klokken 19.37 taget i at stjæle noget tøj og parfume fra Føtex i Slangerupgade. Hun blev sigtet for butikstyveri.

 

Kørte uden kørekort, Ølsted

Klokken 20.10 tirsdag aften blev en 42-årig kvinde fra Hundested standset på Frederikssundvej. Da hun ikke havde noget kørekort, blev hun sigtet for kørsel uden førerret.

 

Havde hash på sig, Birkerød

En 21-årig mand fra Birkerød blev klokken 21.27 truffet på Vasevej. Her viste det sig, at han var i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

 

Sigtet for narkokørsel, Helsinge

Klokken 02.23 natten til onsdag blev en 34-årig mand fra Helsinge standset, da han kom kørende ad Møllestien. Han blev sigtet for narkokørsel samt kørsel uden førerret og fik endvidere inddraget nummerpladerne på sin bil på grund af et udestående med forsikringen.

 

Opdagede skikkelser i have, Nivå

En 27-årig kvinde opdagede klokken 02.37 to skikkelser i sin have på Rødehusvej og kontaktede derfor straks politiet. En patrulje var fremme kort efter, men fandt ingen personer af interesse for sagen i området.

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi