Nyt fra Hundested i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hundested er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Bedrageri, Dyssegård og Hørsholm

En kvinde fra Dyssegård anmeldte klokken 07.15, at hun forinden anmeldelsen var blevet kontaktet af en mand, som udgav sig for at være fra politiet. Det var lykkedes manden at franarre kvinden et pengebeløb, som hun havde overført til en af ham oplyst konto. 

En anden kvinde fra Dyssegård anmeldte klokken 12.42, at hun var blevet udsat for et tilsvarende bedrageri.

På vegne af en ældre kvinde fra Hørsholm blev det klokken 22.52, at hun havde været udsat for et lignende bedrageri. 

 

Stjal pant og truede med knust flaske, Birkerød

Klokken 08.58 blev det anmeldt, at en mand kort forinden havde stjålet pant fra Netto og derefter med en knust flaske havde truet en 25-årig mand fra Ølsted, som forsøgte at standse ham på et græsareal mellem Netto og Vasevej. En patrulje kørte til området, hvor en 69-årig mand fra Birkerød blev truffet og sigtet for forholdet. 

Tyveri af taske, Snekkersten
En 23-årig mand fra Helsingør anmeldte klokken 11.42, at han tidligere på dagen havde fået stjålet sin taske. Han var klokken 09.15 kommet cyklende ad Strandvejen, da to fremmede mænd kom cyklende, og tæt ved den 23-årige væltede den ene af mændene på sin cykel. Den 23-årige stoppede op for at hjælpe den væltede cyklist, og imens stjal den anden cyklist hans taske. Herefter cyklede de to mænd fra stedet.

Cyklisten, som stjal tasken, beskrives som: mand, ca. 19 år, spinkel af bygning. Iført sort/mørkeblå hættetrøje og jeans. 

 

Tyveri af kat, Charlottenlund

En 61-årig kvinde anmeldte klokken 11.45, at hun mellem klokken 09.00 og 11.00 havde haft sin kat stående i et transportbur på Skovshoved Havn. Hun opdagede efterfølgende, at katten var blevet stjålet fra stedet.

 

Kvinde udgav sig for at være fra hjemmeplejen, Charlottenlund

Klokken 12.12 anmeldte en kvindelig beboer på Esperance Alle, at en kvinde kort forinden havde banket på og udgivet sig for at være hjemmeplejen. Kvinden bad om lov til at benytte toilettet og var derfor kortvarigt alene. Efterfølgende opdagede beboeren, at der var stjålet genstande fra boligen. 

Signalement: kvinde, ca. 45 år, almindelig af bygning og med mørkt hår i skulderlængde, muligvis med lyse striber i. Iført beige frakke. Talte dansk med accent.

 

Solofærdselsuheld, Hørsholm

Klokken 14.54 skete der et solofærdselsuheld på Stumpedyssevej, da en 59-årig motorcyklist fra Jægerspris af ukendte årsager påkørte et hegn. Patruljer kørte til stedet, hvor vejen blev afspærret i begge retninger, mens der blev arbejdet på stedet.

Motorcyklisten blev i kritisk tilstand kørt med ambulance til behandling på hospitalet. 

 

Færdselsuheld, Himlebæk

En 44-årig udenlandsk mandlig bilist drejede klokken 15.06 ud på Strandvejen fra Gl. Strandvej, hvor han påkørte en 81-årig kvindelig bilist fra Helsingør. En patrulje kørte til stedet, hvor den mandlige bilist blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldet.

 

Indbrud i lager, Helsingør

Klokken 15.21 blev det anmeldt, at der mellem onsdag klokken 15.00 og torsdag klokken 14.00 var blevet begået indbrud i et lager på Ellehammersvej. En ukendt gerningsperson havde skaffet sig adgang ved at klippe et hegn op, og fra stedet var der blandt andet stjålet fælge til biler. Der var også foretaget indstigning i flere biler på stedet.

 

Overtrædelse af beredskabsloven, Frederiksværk

Klokken 15.55 indløb der anmeldelse om ild i et plankeværk på Bukketornvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor branden dog i mellemtiden var blevet slukket.

Ilden stammede formentlig fra brug af ukrudtsbrænder, og husets beboer blev derfor sigtet for overtrædelse af beredskabsloven. 

 

Indbrud i virksomhedslokale, Vejby

Klokken 16.34 indløb der anmeldelse om, at der havde været indbrud i et virksomhedslokale på Askemosevejen. Indbruddet var sket mellem tirsdag klokken 12.00 og torsdag klokken 11.00 via et ukendt indstigningssted. Fra lokalet var der blandt andre stjålet hårprodukter og et fjernsyn.

 

Rude knust i personbil, Hillerød

En ukendt gerningsperson knuste mellem klokken 09.00 og 17.00 ruden i en personbil, som holdt parkeret på Åbrinken. Der blev ikke umiddelbart stjålet noget fra bilen.

 

Færdselsuheld, Gentofte

Klokken 17.44 kørte en udenlandsk nuschauffør sydvest ad Brogårdsvej, hvor han drejede til højre ad tilkørselsrampen til Lyngbyvejen. Her påkørte han en 53-årig mandlig cyklist, som kom cyklende i sydvestlig retning ad Brogårdsvej og skulle ligeud. En patrulje kørte til stedet, hvor buschaufføren blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldet.

 

Færdselsuheld, Dronningmølle

Klokken 18.26 skete der et færdselsuheld, da en 19-årig mandlig bilist fra Nordjylland og en 20-årig kvindelig bilist fra Ålsgårde kørte sammen på Dronningmølle Strandvej. En patrulje kørte til stedet, hvor den 19-årige mand blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven. 

Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldet.

Butikstyveri, Hillerød

Klokken 29.45 blev det anmeldt, at en udenlandsk mand havde stjålet en vare fra Rema1000 på Skansevej. En patrulje kørte til stedet, hvor manden, en 33-årig, blev anholdt og sigtet for butikstyveri. 

 

Brand i knallert, Virum

Klokken 20.46 indløb der anmeldelse om, at der var brand i en knallert, som stod på Geels Plads. Politiet kørte til stedet, hvor brandvæsnet havde slukket branden. 
Årsagen til branden er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke endeligt fastlagt.

 

Rude knust i personbil, Værløse

Klokken 20.47 blev det anmeldt, at ruden var blevet knust i en personbil, som havde holdt parkeret på Ryetvej mellem klokken 12.00 og 20.30. Der var ikke umiddelbart stjålet noget fra køretøjet. 

 

Knivstikkeri, Kgs. Lyngby

Klokken 21.09 indløb der anmeldelse om knivstikkeri i Lundtofteparken. Patruljer kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at en 19-årig mand fra Kgs. Lyngby var blevet stukket med kniv. Han blev med ambulance kørt på hospitalet for behandling af sine skader. 

Ifølge politiets oplysninger havde gerningspersonen og den forurettede et forudgående kendskab til hinanden. Det er Nordsjællands Politis opfattelse, at episoden har fundet sted blandt personer i et kriminelt miljø. Gerningspersonen er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse endnu ikke blevet anholdt, og den forurettede har indtil videre ikke ville medvirke til at afgive oplysninger til sagen.

Nordsjællands Politi efterforsker sagen og har samtidig et stort fokus på den tryghedsskabende indsats i området. Derfor vil der i løbet af fredagen være områdebetjente til stede i og omkring Lundtofteparken, og man er som borger velkommen til at kontakte dem og få en snak.

 

Tyveri af dankort, Klampenborg

På vegne af en 53-årig mand fra Nyborg blev det klokken 22.23 anmeldt, at han havde fået stjålet sit dankort, mens han var på Dyrehavsbakken. Tyveriet var sket mellem klokken 18.30 og 22.00, hvor en ukendt gerningsperson havde stjålet kortet fra den 53-årige lomme.

 

Brand i hæk, Gentofte

Klokken 02.02 indløb der anmeldelse om, at der var ild i en hæk på Mosebuen. Politi og brandvæsen kørte dertil, hvor ilden blev slukket.

Årsagen til branden er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke endeligt fastslået, men der er ikke noget, som tyder på, at der skulle ligge en kriminel handling bag.

 

Spirituskørsel, Hornbæk

En 19-årig kvindelig bilist fra Rungsted Kyst blev klokken 02.40 standset af en patrulje på Nordre Strandvej. Her blev hun anholdt og sigtet for spirituskørsel, idet hun formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte. 

Der venter nu svar på en blodprøve, som præcist skal fastslå kvindens eventuelle promillegrad.

 

Narkokørsel, Frederiksværk

En patrulje standsede klokken 02.51 en 58-årig mandlig bilist fra Hundested på Åsebro. Her blev han anholdt og sigtet for narkokørsel, idet han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev derefter kørt til hospitalet med henblik på udtagning af en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.

 

Kørsel uden førerret, Gentofte

Nær skaterparken på Ved Stadion standsede en patrulje klokken 03.12 en 42-årig mandlig bilist fra København. Her blev han bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket han dog ikke kunne efterkomme, da han ikke havde erhvervet sig førerret til køretøjet. Han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette. 

 

Spirituskørsel, Espergærde

På Hovvej standsede en patrulje kloikken 03.15 en 22-årig mandlig bilist fra Helsingør. Han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte. 

Der venter nu svar på en blodprøve, som præcist skal fastslå mandens eventuelle promillegrad.
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi