Nyt fra Hundested i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hundested er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Røgudvikling fra produktionsbygning, Helsinge

Klokken 07.11 indløb der anmeldelse om, at der var røgudvikling fra en produktionsbygning på Vestergade. Politi og brandvæsen kørte til Vestergade, som blev afspærret, mens myndighederne arbejdede på stedet. Omkring klokken 9 var slukningsarbejdet afsluttet, og vejspærringerne blev ophævet.

Årsagen til røgudviklingen er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke endeligt fastslået, men der er ikke noget, som tyder på, at der skulle ligge en kriminel handling bag.

Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med hændelsen.

 

Hærværk, Hundested

Klokken 08.23 blev det anmeldt, at en bil var blevet udsat for hærværk, mens den holdt parkeret på Resedavej. Hærværket bestod i, at en ukendt gerningsperson mellem søndag klokken 23.59 og mandag klokken 05.55 havde ridset bilen på siderne, fronten og taget.

 

Tyveri fra byggeplads, Frederikssund

Mellem fredag klokken 12.00 og mandag klokken 09.30 blev der stjålet to paller med kantsten fra en byggeplads på Odinsvej.

 

Tyveri af benzin, Vedbæk

Mellem søndag klokken 15.00 og mandag klokken 10.00 stjal en ukendt gerningsperson benzin fra en personbil, som holdt parkeret på Flintemarken. Dækslet var fjernet fra bilen, og tanken var blevet tømt.

 

Forsøg på røveri, Birkerød

En 77-årig mand fra Birkerød anmeldte klokken 10.33, at han omkring en time tidligere havde været udsat for forsøg på røveri. Han havde hævet penge i en automat på Hovedgaden, og da han vendte sig om, stod der en fremmed mand, som gav udtryk for, at han havde en kniv gemt på ryggen. Den 77-årige havde bedt om at se kniven, og den fremmede mand havde derpå sagt, at det kun var for sjov. Derefter forsvandt manden i ukendt retning. 

Han beskrives som: mand, mellemøstlig af udseende, 25-35 år, ca. 170 cm, almindelig af bygning, mørk i huden og med kort hår og sort fuldskæg. Iført sort kasket og sort jakke. Talte dansk. 

 

Røveri, Birkerød

En 82-årig kvinde fra Birkerød anmeldte klokken 12.37, at hun klokken 11.50 havde været udsat for røveri. Hun havde befundet sig på Hovedgaden for at hæve penge, da en mand med trusler om anvendelse af kniv fik hende til at udlevere et kontantbeløb til ham. Manden forlod herefter stedet i retning mod stationen.

Manden beskrives som: ikke etnisk dansk af udseende, 20-25 år, 1665-168 cm, almindelig af bygning, mørk i huden, glatbarberet og med kort sort hår og brune øjne. Iført brun/sort kasket. Talte dansk.

Grundet sammenfald i modus samt gerningstidsrum og –sted formodes det, at der er tale om samme gerningsperson til røveriet og forsøget på røveri, som er omtalt i uddraget af døgnrapporten ovenfor. 

 

Tyveri af mobiltelefon, Hellerup

En kvindelig medarbejder i en klinik på Strandvejen anmeldte klokken 12.41, at en mand omkring et kvarter tidligere havde indfundet sig i klinikken, hvor han havde peget på nogle skærme. Da kvinden ikke var sikker på, hvad manden ville, spurgte hun ind til dette, og han forlod i den forbindelse hastigt stedet. Efterfølgende opdagede den kvindelige medarbejder, at hendes mobiltelefon var blevet stjålet fra stedet. 

Manden beskrives som: østeuropæisk af udseende, 35-40 år, ca. 160 cm, kraftig af bygning, mørk i huden, skægstubbe og kort sort hår. Iført mørk jakke og cowboybukser. Talte fremmesprog.

 

Kørsel uden førerret, Gentofte

En 42-årig mandlig bilist fra Nivå blev klokken 12.45 standset af en patrulje på Gentoftegade i krydset ved Lyngbyvej. Da han ikke havde erhvervet sig et gyldigt kørekort, blev han sigtet for at køre bil uden førerret.

 

Indbrud i skole, Helsinge

Klokken 12.53 blev det anmeldt, at der havde været indbrud på Nordsjællands Efterskole på Aggebovej mellem søndag klokken 16.00 og mandag klokken 12.00. Flere døre var blevet brudt op, og fra stedet blev der blandt andet stjålet en fejemaskine, cykler og fiskestænger. 

 

Tyveri af pant og alkohol, Birkerød

En beboer på Stenhøj Have anmeldte klokken 14.05, at en mand klokken 13.37 havde stjålet en pose med pant samt flasker med alkohol fra et skur på matriklen. Manden beskrives som: 18-35 år, 170-180 cm, spinkel af bygning, lys i huden og med mellemlangt brunt og krøllet hår. Iført blå jakke/fleece med en hvid stribe over brystet, sorte/mørke bukser samt sorte/mørke sko med hvide såler. Medbragte cykel. 

 

Tyveri af pung, Kgs. Lyngby

En 87-årig mand fra Kgs. Lyngby anmeldte klokken 14.23, at han lidt tidligere på dagen havde fået stjålet sin pung. Han havde befundet sig på Jernbanepladsen mellem klokken 13.00 og 14.00, hvor han havde haft pungen i sin bukselomme. Efterfølgende opdagede han, at en ukendt gerningsperson havde stjålet pungen. 

 

Mistænkeligt forhold, Hellerup

Klokken 16.31 anmeldte en borger, at to unge mænd kort forinden havde befundet sig på Bryggertorvet, hvor de udgav sig for at være politibetjente. En patrulje kørte til området for at lede efter de to mænd, men det var ikke muligt at finde dem.

De beskrives som:
A: mand, mellemøstlig af udseende, 26-29 år, 180-185 cm, spinkel af bygning, mørk i huden og med kort sort hår. Iført sort tøj. Talte dansk.
B: mand, dansk af udseende, 26-29 år, 180-185 cm, almindelig af bygning, lys i huden og med mellemlangt brunt hår. Iført sort tøj. Talte dansk.

 

Vold i forbindelse med en uoverensstemmelse i trafikken, Ølstykke

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 14.26, var der kort forinden opstået en uoverensstemmelse i trafikken på en parkeringsplads på Niels Olsens Vej. Dette fik passageren i den ene bil til at gå ud og tildele føreren i den anden bil, en 70-årig fra Smørum, et slag med flad hånd i hovedet. Den 70-årige skyndte sig fra stedet, og passageren smadrede derefter en rude i den 70-åriges bil og forlod stedet.  

Grundet oplysninger i sagen har Nordsjællands Politi en formodning om, hvem gerningspersonen er. 

 

Tyveri af paller, Birkerød

Klokken 15.47 blev det anmeldt, at der var stjålet flere paller fra en virksomhed på Topstykket. Via overvågning kunne det konstateres, at tyveriet var sket lørdag klokken 17.18, hvor en mindre hvid lastvogn var ankommet til stedet. En mand var steget ud og havde stjålet pallerne og lastet dem på køretøjet og var derefter kørt fra stedet.

Manden beskrives som: østeuropæisk af udseende, ca. 45 år, ca. 180 cm, muskuløs af bygning, lys i huden og skaldet. Iført grå/gråblå lange bukser, T-shirt med V-udskæring og muligvis en trafikvest med sorte lodrette striber foran og bagpå. 

 

Tyveri af pung, Frederikssund

En 43-årig kvinde fra Frederikssund anmeldte klokken 16.08, at hun omkring et kvarter tidligere havde fået stjålet sin pung. Kvinden havde på gerningstidspunktet befundet sig i Netto på Nygade, hvor hun havde haft pungen i sin skuldertaske. Hun opdagede efterfølgende, at en ukendt gerningsperson havde stjålet pungen derfra. 

 

Færdselsuheld, Helsingør

En 40-årig kvindelig bilist fra Dronningmølle kørte klokken 17.11 ad Trækbanen i sydlig retning, hvor hun ved Murergade skulle svinge mod vest. Her påkørte hun en 61-årig mandlig cyklist fra Espergærde. En patrulje kørte til stedet, hvor bilisten blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Der skete ikke umiddelbart større personskade, men en ambulance blev sendt til stedet for at tilse cyklisten.

 

Brand i hus, Skibby

Klokken 17.44 indløb der anmeldelse om, at der var brand i et hus på Tværvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor slukningsarbejdet blev igangsat. Huset stod dog ikke til at redde og udbrændte derfor under kontrollerede forhold. 

Det formodes, at branden var påsat, og en 28-årig mand fra Slagelse, som blev truffet i nærheden, blev anholdt og sigtet for brandstiftelse. Han fremstilles tirsdag klokken 11.00 i grundlovsforhør ved Retten i Hillerød. 

 

Vold, Gentofte

Klokken 19.42 anmeldte en borger, at to kvinder var oppe at skændes på Gentofte Station, hvilket havde ført til, at den ene kvinde havde udøvet vold mod den anden. En patrulje kørte til stedet, hvor de to kvinder blev truffet. Der var tale om en 17-årig kvinde fra København, som blev anholdt og sigtet for vold, samt en 42-årig kvinde fra København, som blev kørt med ambulance til hospitalet for behandling af sine skader. 

De to kvinder har en relation til hinanden. 

 

Mistænkeligt forhold, Birkerød

Beboerne på Solbjærget anmeldte klokken 02.00, at de netop havde observeret to ukendte mænd i deres have, og beboerne havde en formodning om, at personerne kunne være på stedet for at begå indbrud. En patrulje kørte til området for at lede efter de to ukendte personer, men der blev ikke truffet nogen, som kunne knyttes til episoden.

De to personer beskrives som:
A: mand, ikke etnisk dansk af udseende, 16-18 år, 185-190 cm, almindelig af bygning, mørk i huden. Iført sort jakke, lysegår hættetrøje og sorte bukser.
B: mand, 16-18 år, 170-180 cm, spinkel af bygning, mørk i huden og med sort hår. Iført sort hættetrøje/jakke og sorte bukser. Talte dansk.

 

Spirituskørsel, Hellerup

En 18-årig mandlig bilist fra Hellerup blev klokken 04.22 standset af en patrulje på Vingårds Alle. Et alkometer viste, at han formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. 

Der venter nu svar på en blodprøve, som præcist skal fastslå bilistens eventuelle promillegrad.
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi