Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Hundested - torsdag den 8. oktober

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Ninna Jalog nj@vores-mediehus.dk

Hundested er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdselsuheld, Hillerød

Klokken 07.22 skete der et færdselsuheld på Københavnsvej ved Helsingørsgade, da en 55-årig kvindelig cyklist fra Frederiksværk blev ramt af en bil ført af en 37-årig mand fra Hillerød, der var ved at foretage et venstresving. I forbindelse med færdselsuheldet røg cyklisten op over bilens køler, og cyklisten måtte derfor køres på hospitalet til kontrol for sine skader, mens bilisten blev sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

Færdselsuheld, Nærum

Klokken 07.49 skete der et færdselsuheld på Skodsborgvej ved krydset ved Helsingørmotorvejen, da en 13-årig cyklende dreng blev ramt af en bil ført af en 62-årig kvinde fra Nærum, der var ved at foretage et venstresving ind på tilkørslen til Helsingørmotorvejen. Politi og ambulance blev sendt til stedet, men der var ikke sket alvorlige fysiske skader. Bilisten blev i forlængelse af færdselsuheldet sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

Indbrud i skole, Ålsgårde

Klokken 08.14 blev det anmeldt fra en skole på Skolevej, at der klokken 00.57 var blevet kastet en sten igennem en rude og ind til et kontor. Der var på tidspunktet for anmeldelsen ikke blevet opgjort, om der var blevet stjålet noget.

Færdselsuheld, Ølsted

Klokken 12.03 anmeldte en 31-årig kvindelig bilist, at to knallerter ikke overholdt deres vigepligt på Hovedgaden, hvorfor den ene knallert endte med at påkøre hendes bil, mens den anden knallert undkørte fra stedet. En patrulje fik bragt den undkørte knallert til standsning og samlet alle parterne på stedet for færdselsuheldet igen. Det viste sig, at knallerterne, som var ført af to unge mænd fra lokalområdet, var konstruktivt ændret, således de kunne køre hurtigere end den tilladte hastighed.

Hærværk, Helsingør

På en parkeringsplads på Allegade blev en bil mellem klokken 11.00 og 14.30 udsat for hærværk, idet der var påført bilen dybe ridser på forruden, motorhjelmen og venstre for- og bagdør. Der er mistanke til, at gerningsmanden muligvis kunne være en mand af anden etnisk herkomst end dansk, som kom kørende til stedet i en sort Volkswagen Golf eller Polo og mente, at parkeringspladsen tilhørte ham.

Narkokørsel, Nærum

På Skodsborgvej skete der klokken 15.58 et færdselsuheld mellem en personbil og en knallert. Patruljer kørte til stedet, hvor de fik mistanke om, at føreren af knallerten, en 18-årig mand fra Birkerød, muligvis havde været påvirket af euforiserende stoffer ved uheldet. Han blev derfor sigtet for narkorkørsel og kørt til hospitalet med henblik på udtagning af en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring den 18-åriges eventuelle narkopåvirkning.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade på hverken den 18-årige fører af knallerten eller føreren af bilen, en 60-årig mand fra Klampenborg.

Mistænkeligt forhold, Ølstykke

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 17.42, befandt der sig fire-fem unge mænd på omkring 16-17 år på Toftehøjskolens område, hvor der muligvis også var blevet knust en rude. En patrulje kørte til stedet, hvor det dog ikke umiddelbart kunne konstateres, om der var hændt noget kriminelt. På en efterfølgende rundering blev tre unge mænd truffet ved torvet i Ølstykke. Det kunne ikke med sikkerhed fastslås, om de tre havde noget med hændelsen at gøre, men patruljen fik en snak med dem og registrerede deres generalia. 

Narkokørsel, Nivå og Kvistgård

Klokken 18.31 blev det anmeldt, at en bil kørte hasarderet på Helsingørmotorvejen nær Nivå i nordgående retning. En patrulje kørte til området, hvor de på Hornbækvej i Kvistgård standsede en 23-årig mandlig bilist fra Frederiksberg. Han blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, hvorfor han blev anholdt og sigtet for narkokørsel. Ved opslag i politiets registre kunne det konstateres, at bilen var meldt brugsstjålet, samt at den 23-årige var frakendt førerretten, og han blev derfor også sigtet for disse forhold.

Den 23-årige blev efterfølgende kørt til hospitalet for at få udtaget en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.

Kørsel i frakendelsestiden, Kokkedal

Klokken 19.03 blev en 27-årig mandlig bilist fra Nivå standset af en patrulje på Helsingørmotorvejen. Her kunne han ikke fremvise et gyldigt kørekort, idet han var frakendt førerretten, og han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

Narkokørsel, Hillerød

På Herredsvejen standsede en patrulje klokken 21.38 en personbil. Her viste et narkometer, at føreren af bilen, en 38-årig mand fra Helsingør, formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Føreren var desuden frakendt sin førerret, hvorfor han også modtog en sigtelse for at køre bil trods dette.

Der blev i forbindelse med ransagning af bilen fundet en mindre mængde amfetamin, hvorfor en 51-årig mandlig passager fra Hundested blev sigtet for dette forhold.

Der blev efterfølgende udtaget en blodprøve med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring førerens eventuelle narkopåvirkning.

Mistænkelige fløjtelyde, Holte

En beboer på Skovlyporten hørte klokken 01.50 nogle fløjtelyde og efterfølgende bankelyde ved et hus længere ned ad vejen. Det sene tidspunkt taget i betragtning, gjorde beboeren mistænksom, og han ringede derfor til politiet, som kørte til stedet. Ved ankomsten kunne det dog konstateres, at der var tale om et legalt forhold, idet lydene stammede fra en 29-årig mand, som forsøgte at komme ind på sin bopæl.

Indbrud i virksomhed, Stenløse

Klokken 05.25 var der indbrud hos Audispecialisten på Støberivej. Patruljer med hund kørte til stedet, hvor den ukendte gerningsmand i mellemtiden var forsvundet. Det kunne efterfølgende konstateres, at gerningsmanden var sluppet af sted med flere tændingsnøgler.

Indbrud i malerforretning, Frederikssund

Mellem onsdag klokken 18.00 og torsdag klokken 06.35 blev der begået indbrud i Flügger på Frederiksværkvej, idet ukendte gerningspersoner tiltvang sig adgang via et vindue. Fra stedet blev der blandt andet stjålet maskiner til sprøjtemaling.
 

Indbrud anmeldt den 7.-8. oktober 2020 i Nordsjællands politikreds

Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Flere artikler