Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Hundested - torsdag den 26. november

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Ninna Jalog

Hundested er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdselsuheld, Allerød

Klokken 07.39 blev anmeldt, at der var sket et færdselsuheld med tre biler, der var kørt sammen i et harmonikasammenstød på Nymøllevej. Politi og ambulance blev sendt til stedet, men der var umiddelbart ikke sket større personskade.

Færdselsuheldet skabte en del kø, da strækningen måtte spærres, men klokken 08.20 kunne der åbnes for trafikken igen.

Der blev ikke sigtet noget personer i forbindelse med færdselsuheldet, og der skete heller ikke større materiel skade.

 

Tyveri, Frederiksværk

Klokken 08.01 blev det anmeldt fra SPAR på Helsingevej, at der i nattens løb imellem klokken 04.46 og 04.55 var blevet stjålet varer fra en udendørs varegård, som to personer havde skaffet sig adgang til ved at lægge et hegn ned. De to var dog blevet forstyrret i deres ærinde og stukket af fra stedet, idet der blev leveret frisk brød til butikken.

Der var på tidspunktet for anmeldelsen ikke overblik over, hvorvidt de to havde nået at stjæle noget fra varegården.

Ifølge videoovervågningen kan de to beskrives som:
A: Mand, 20-30 år, 180-185 cm høj, almindelig af bygning, iført mørkt tøj, dele af det var arbejdstøj.
B: Kvinde, 20-30 år, 170 cm høj, kraftig af bygning, iført arbejdstøj

 

Færdselsuheld, Hundested

En 65-årig mandlig bilist fra Hillerød kom klokken 09.14 kørende på Nødebovejen ved Galgebjerg, hvor han af ukendte årsager ramte et helleanlæg og fortsatte videre over i det næste helleanlæg. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade, men bilisten blev for en sikkerheds skyld kørt til tjek på hospitalet.

 

Tyveri fra varebil, Hillerød

Klokken 09.37 blev det anmeldt, at der mellem onsdag klokken 00.00 og 07.00 blev stjålet diverse værktøj fra en varebil, som holdt parkeret på Bøgevej. Indstigning til bilen var sket ved, at sideruden i førersiden var blevet knust. 

 

Anholdt for ulovligt arbejde, Fredensborg

I samarbejde med Arbejdstilsynet og Skattestyrelsen og som led i en indsats mod social dumping besøgte Nordsjællands Politi omkring klokken 09.30 en byggeplads på Kongevejen. Her forsøgte to udenlandske statsborgere at flygte fra stedet, hvilket de dog ikke lykkedes med. Da de ikke havde arbejdstilladelse, blev de begge anholdt og sigtet for ulovligt arbejde.

 

Narkokørsel, Kgs. Lyngby

En 39-årig mandlig bilist fra Dyssegård blev klokken 11.23 standset af en patrulje på Lyngbygårdsvej. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev derudover også sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han havde fået frakendt sin førerret.

Der afventer nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle narkopåvirkning.

 

Butikstyveri, Allerød

I Netto på Poppelgården blev en udenlandsk 33-årig mand klokken 11.27 tilbageholdt, idet han havde stjålet øl fra butikken. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf den pågældende mand og sigtede ham for butikstyveri.

 

Kvinde forbrændt, Hillerød

Klokken 13.18 indløb der anmeldelse om ild i en person på Axel Jarls Vej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor det blev konstateret, at kvinden, en 71-årig, var ved bevidsthed, men forbrændt flere steder på kroppen. Hun blev derfor kørt på hospitalet for behandling af sine skader.

Det formodes, at forbrændingerne er sket i forbindelse med rygning.

 

Udrykning til politigården, Helsingør

Grundet gaslugt fra kælderen på Helsingør Politigård blev brandvæsenet klokken 13.54 tilkaldt. Der kunne dog ikke påvises gasudslip fra stedet, og brandvæsenet kunne derfor klokken 14.20 køre derfra igen.

 

Sigtet for besiddelse af stoffer, Dyssegård

På Vangedevej blev en patrulje klokken 14.35 opmærksom på to mænd på Munketorvet med mistænkelig adfærd, idet den ene smed noget i skraldespanden, da de opdagede patruljen. Patruljen rettede derfor henvendelse til de to mænd. Ved visitation blev den ene mand, en 18-årig fra Gentofte, fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, og i skraldespanden blev der udfundet en mindre mængde hash, som den anden mand, en 18-årig fra København, havde smidt fra sig. De to mænd blev derfor begge sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

 

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

En butiksdetektiv blev klokken 15.03 opmærksom på en dreng, som havde taget to dåser med chips og uden at betale havde passeret kasselinjen i SuperBrugsen. Drengen, en 10-årig fra Lyngby, blev derfor tilbageholdt, og grundet hans unge alder blev en patrulje sendt til stedet. Her fik patruljen en alvorlig snak med drengen om hans adfærd, ligesom hans forældre og de sociale myndigheder blev kontaktet.

 

Færdselsuheld, Birkerød

En 24-årig mandlig bilist fra Brøndby kom klokken 16.47 kørende ad Bistrupvej i vestlig retning, hvor der 200 meter øst for Hillerødmotorvejens tilkørsel var tæt trafik. Den 24-årig fik ikke bremset i side og påkørte derfor en 59-årig mandlig bilist fra Birkerød bagfra, som derved påkørte en 26-årig mandlig bilist fra Brønshøj. Der skete ikke umiddelbart større personskade i forbindelse med uheldet, men en af parterne var i en periode fastklemt i sin bil, og han blev derfor efterfølgende tilset i en ambulance, som også var kommet til stedet.

Grundet bilernes placering og spildte væsker på kørebanen blev der rekvireret hjælp til at fjerne bilerne og rydde op efter uheldet, så trafikken igen kunne passere.

 

Spirituskørsel, Vejby

En patrulje standsede klokken 17.45 en 66-årig mandlig bilist fra Rågeleje på Lundevej. Her viste et alkometer, at manden formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han modtog også en sigtelse for kørsel i frakendelsestiden, da han var frakendt førerretten.

Der afventer nu svar fra en blodprøve, som skal fastslå mandens eventuelle præcise promille.

 

Brand, Hillerød

Klokken 21.37 blev politi og brandvæsen sendt til en brændende scooter, der lå på en boldbane ved Højager. Brandvæsnet fik hurtigt slukket ilden, og den nåede ikke at brede sig til andet.

 

Ulovlig knallert, Ølsted

Klokken 21.49 blev en 17-årig mand fra lokalområdet standset på en knallert på Frederikssundsvej, idet knallerten af patruljen blev vurderet til at køre for alt hurtigt. Knallerten blev derfor beslaglagt med henblik på at undersøge den nærmere, blandt andet hvorvidt den ulovligt er blevet konstruktivt ændret, så den kan køre for hurtigt.

 

Mistænkeligt forhold, Birkerød

Klokken 22.29 blev det anmeldt, at to personer gik rundt på byggepladsen ved Sjælsøskolen, og anmelderen fandt deres opførsel kombineret med tidspunktet for mistænkeligt.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at det blot var rengøringspersonalet, og forholdet var derfor fuldstændig legalt.

Alligevel skal der lyde ros til anmelderen for at reagere på forholdet.

 

Butikstyveri, Helsingør

Klokken 02.33 blev en patrulje sendt til 7/Eleven på Stationspladsen, idet personalet stod med en person, der havde forsøgt at stjæle en pose chips og noget chokolade. Patruljen traf en 40-årig mand med ukendt adresse, der blev sigtet for butikstyveri.
 

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 25. - 26. november 2020

Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Flere artikler