Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Hundested - tirsdag den 27. oktober

Profilbillede
Ninna Jalog

Hundested er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdselsuheld, Frederiksværk

Klokken 08.16 skete der et færdselsuheld, da en 20-årig mandlig bilist fra Frederiksværk kørte frem for ubetinget vigeligt på Havtornvej ved Karlsgavevej og i den forbindelse påkørte en 46-årig mandlig bilist fra Melby.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart personskade eller materiel skade, men den 20-årige bilist blev efter uheldet sigtet for ikke at overholde sin ubetingede vigepligt.

Anmeldelse om mulig havsnød, Hornbæk

Klokken 08.25 indløb der anmeldelse om, at noget kunne ses ca. 80 meter ude i vandet ved Nordre Strandvej, og der var derfor mistanke til, at en person kunne være i havsnød. Politi, brandvæsen og ambulancer blev sendt til stedet, hvor det dog kort efter kunne konstateres, at der var tale om en stor gren i vandet, og der var således ingen personer i fare.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

En 40-årig kvindelig bilist fra Kgs. Lyngby kørte klokken 08.58 ad Lundtoftegårdsvej i nordlig retning, da hun i et kryds påkørte en 63-årig mandlig cyklist fra Gentofte, som krydsede Lundtoftegårdsvej ad Lyngbygårdsvej i vestlig retning. Lyssignalerne i krydset var på tidspunktet for uheldet slukket grundet vejarbejde på stedet.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men cyklisten blev for en sikkerheds skyld kørt til tjek på hospitalet.

Tyveri fra varebil, Hundested

Klokken 09.04 blev det anmeldt, at der fra en varebil, som holdt parkeret på en vendeplads på Grønlandsvej mellem fredag klokken 14.00 og tirsdag klokken 08.00, var stjålet en del elektrisk værktøj. Låsen på varebilens bagdør var brudt op, og indstigning i bilen var sket derfra.

Indbrud i skole, Hillerød

Der indløb klokken 10.38 anmeldelse om, at der mellem fredag klokken 16.00 og mandag klokken 08.00 havde været indbrud på Hillerød Vest Skole på Teglværksvej. Ukendte gerningsmænd tiltvang sig adgang via et vindue, og i et klasselokale var der blevet malet med graffiti, ligesom der var tegn på, at nogen havde opholdt sig på stedet i længere tid. Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ingen oplysninger om eventuelle stjålne genstande.

Kørsel i frakendelsestiden, Ølstykke

På Udlejrevej blev en 31-årig mandlig bilist fra Slangerup klokken 11.10 standset af en patrulje og bedt om at fremvise et gyldigt kørekort. Det kunne han imidlertid ikke efterkomme, da han havde fået frakendt førerretten, og han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

Designermøbler og -lamper stjålet, Vejby

Mellem klokken 07.40 og 11.30 blev der fra et fritidshus på Stokkebrovej stjålet designermøbler og –lamper. Ukendte gerningsmænd ankom i en sort Mercedes-lignende personbil samt en hvid varebil, hvorefter de tiltvang sig adgang til huset ved at opbryde et vindue.

Spiritus- og narkokørsel, Frederiksværk

En 50-årig mand fra Hillerød blev klokken 13.13 standset af en patrulje på Evetoftevej. Her viste et alkometer og et narkometer, at han formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte samt under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev derfor anholdt og sigtet for spiritus- og narkokørsel.

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle påvirkning.

Beruset mand skabte uro, Frederikssund

Klokken 15.35 indløb der anmeldelse om, at en beruset mand skabte uro på Jernbanegade, hvor han blandt andet havde taget kvælertag på en kvinde, der efterfølgende var løbet fra stedet. En patrulje kørte Jernbanegade, hvor de fik kontakt til manden, en 52-årig fra Roskilde, som blev anholdt og taget med på politistationen, idet han umiddelbart var for beruset til at kunne tage vare på sig selv.

Tricktyveri, Gentofte

Klokken 16.15 henvendte en fremmed mand sig til en 81-årig mand fra Charlottenlund på Jægersborg Alle ud for Matas og spurgte om vej til stationen. Herefter tog den fremmede mand fat i den 81-årige, som om han ville danse med ham, hvorefter han forlod stedet. Den 81-årige opdagede efterfølgende, at den fremmede mand havde stjålet hans armbåndsur.

Den fremmede mand beskrives som: mand, mellemamerikansk af udseende, ca. 35 år, 175-180 år, spinkel af bygning med et smalt ansigt, brun i huden og med sort kort hår. Iført mundbind og muligvis en hvid cottoncoat. Talte engelsk.

 

Kørsel i frakendelsestid, Hillerød

Klokken 20.50 blev en 21-årig mandlig bilist fra Fredensborg standset og kontrolleret ved Østervang, hvor det viste sig, at han sad bag rattet, selvom han var blevet frakendt retten til at føre bil. Manden blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

Røguvikling, Stenløse

Klokken 22.15 blev det anmeldt, at der var røgudvikling fra en bolig på Agnesvej. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor sidstnævnte hurtigt fik styr på situationen, inden det udviklede sig til noget alvorligt. Røgudviklingen skyldtes formentlig nogle genstande, der var lagt til tørre på en brændeovn.

Musik til ulempe, Hellerup

Klokken 23.46 blev det anmeldt, at der var høj musik fra en adresse på Bakkedal, og at døren ikke blev åbnet, når anmelderne bankede på for at bede dem om at skrue ned. En patrulje blev derfor sendt til stedet, og musikken blev efterfølgende skruet ned.

Kørsel uden førerret, Frederiksværk

Klokken 00.36 blev en 32-årig mandlig bilist fra Helsinge standset og kontrolleret på Hillerødvej ved boldbanerne. Her fortalte manden et cpr-nummer til patruljen, men patruljen fattede mistanke om, at det ikke tilhørte manden, og det viste sig også, at cpr-nummeret tilhørte mandens bror, hvorfor han blev sigtet efter retsplejelovens bestemmelser.

Da patruljen fik mandens rigtige cpr-nummer, kunne det konstateres, at manden ikke havde et kørekort, hvorfor han også blev sigtet for kørsel uden førerret. 

 
Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler