Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Hundested - mandag den 4. januar

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Ninna Jalog

Hundested er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Kørsel uden førerret, Dyssegård/Søborg

Klokken 09.36 kontaktede en bilist politiet og fortalte, at en bil slingrede på Dyssegårdsvej, og anmelderen frygtede, at personen bag rattet i den slingrende bil var påvirket.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor det lykkedes at få standset bilen på Søborg Hovedgade. Her viste det sig, at personen bag rattet, en 32-årig kvinde fra Søborg, ikke var påvirket, men hun havde derimod ikke noget kørekort, hvorfor hun blev sigtet for kørsel uden førerret. 

Tyveri fra varebil, Helsingør

Klokken 10.47 blev det anmeldt, at der imellem lørdag klokken 23.00 og søndag klokken 08.00 var blevet stjålet værktøj fra en varebil, der havde holdt parkeret på Pontoppidansvej. Gerningspersonerne var kommet ind i køretøjet ved at afliste den højre siderude.

Groft hærværk, Helsingør

Klokken 12.51 blev det anmeldt, at der imellem den 23. december og 2. januar var blevet udøvet hærværk på fem biler og en trailer, der havde holdt parkeret nær Landinspektørkontoret på Ole Rømers Vej. På de fem biler var alle fire dæk skåret op, flere ruder var knust, sidespejlene var brækket af, ledninger til taglygter var klippet over, og nummerpladerne fra alle biler var revet af og smidt på stedet. Derudover sås der mindre buler i bilerne. Derudover havde traileren fået alle fire dæk skåret op.

Vold, Gentofte

Klokken 15.23 anmeldte en 52-årig mand fra København, at han netop var blevet udsat for vold i Bernstorffsparken, idet han var blevet slået i ansigtet med en flækket læbe til følge.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 31-årig udenlandsk mand blev sigtet for forholdet og taget med på politistationen, hvorfra hen blev løsladt nogle timer senere.

Ifølge anmelderen begyndte situationen med, at anmelders hund blev angrebet af en fremmed hund, hvorfor anmelderen følte sig nødsaget til at sparke til den fremmede hund for at få denne væk, hvorefter den 31-årige slog den 52-årige i ansigtet.

Indbrud i virksomhed, Værløse

Klokken 15.56 blev det anmeldt fra Husqvarna på Lejrvej, at der i juleferien var blevet stjålet et ukendt antal robotplæneklippere fra virksomheden.

 

Fund af krysantemumbombe på legeplads, Helsingør

Der indløb klokken 15.57 anmeldelse om, at der var fundet en uaffyret krysantemumbombe ved sandkassen på en legeplads på Kongedammen. Hærens ammunitionsrydningstjeneste blev kontaktet med henblik på vurdering af fundet, og de kørte efterfølgende til stedet. Her vurderede de, at der rigtignok var tale om en krysantemumbombe, og den blev derefter taget med med henblik på destruktion.

Butikstyveri, Helsingør

Klokken 16.40 blev det anmeldt, at vagten i Føtex på Stürups Plads tilbageholdt en udenlandsk mand, som havde stjålet varer fra butikken. En patrulje kørte derfor til stedet, hvor de traf den 33-årige mand, som de anholdt og sigtede for butikstyveri.

Mistænkeligt forhold, Frederikssund

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 17.09, forsøgte en mand kort forinden at få tre personer til at stoppe med at rode ved cyklerne i et skur på Heimdalsvej, idet der var mistanke til, at personerne havde til hensigt at stjæle cykler fra stedet. De tre personer opførte sig truende over for manden, som forlod stedet.

En patrulje kørte til stedet, hvor der dog ikke befandt sig nogen personer, som kunne sættes i forbindelse med hændelsen, og det samme var tilfældet ved en efterfølgende rundering i området.

Hærværk, Helsingør

Der indløb klokken 17.19 anmeldelse om, at en bil, som holdt parkeret på Søvejen mellem lørdag klokken 13.00 og søndag klokken 11.30 havde været udsat for hærværk, idet alle fire dæk var blevet punkteret med en ukendt skarp genstand. 

Tyveri af telefon fra lomme, Charlottenlund

En 52-årig kvinde fra Hellerup anmeldte klokken 18.31, at hun klokken 16.30 havde befundet sig på et grønt areal på Strandvejen for at lufte hund, da en mand kom meget tæt på hende, inden han igen forlod området. Kvinden opdagede efterfølgende, at hendes mobiltelefon samt diverse kort var blevet stjålet fra hendes frakkelomme.

Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke signalement af den formodede gerningsmand.

Narkokørsel, Humlebæk

Klokken 22.06 standsede en patrulje et køretøj på Fredensborgvej, hvor føreren, en 51-årig mand fra Helsingør, blev anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev også fundet i besiddelse af amfetamin, hvilket han derfor også modtog en sigtelse for.

Føreren af bilen blev efterfølgende kørt på hospitalet med henblik på udtagning af en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.

Narkokørsel, Frederikssund

En 39-årig mandlig bilist fra Hundested blev klokken 23.50 standset af en patrulje på Græse Mølle. Her oplyste føreren, at han havde indtaget euforiserende stoffer, hvorfor han blev anholdt og sigtet for narkokørsel. Derudover blev han også sigtet for kørsel i frakendelsestiden. 

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle narkopåvirkning.

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt i Nordsjællands politikreds den 1. januar 2021 - 4. januar 2021

Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler