Nordsjællands Politi: Nyt fra Hundested - tirsdag den 26. maj


Hundested er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hærvæk mod bil

Helsingør: En Skoda, der var parkeret på Solvænget, har mellem søndag klokken 22.30 og mandag klokken 04.30 fået knækket frontrudeviskeren af.

Indbrud i spejdercenter

Helsingør: Ved et indbrud i spejdercenteret på Gurrevej er der mellem onsdag klokken 17.00 i sidste uge og mandag klokken 08.00 stjålet duffelbags, karabiner, seler og track pulleys. Tyven har skaffet sig adgang til spejdercenteret ved at afliste en rude.

Skovle stjålet

Værløse: To skovle til en gravmaskine er mellem onsdag i sidste uge og mandag klokken 09.30 blevet stjålet ved Frederiksborgvej.

Dæk skåret op

Gilleleje: En 68-årig mand fik torsdag eftermiddag i sidste uge skåret tre af dækkene på sin bil op, mens bilen var parkeret ved Brugsen på Parkvej. Hærværket blev begået i tidsrummet mellem klokken 16.45 og 17.00.

Værktøj og batterier stjålet

Helsingør: Ved et indbrud på et lager til Sylvest VVS er mellem lørdag klokken 14.00 og mandag klokken 06.00 stjålet diverse elværktøj, opladere og batterier. Tyven har brudt låsen til en dør op for at skaffe sig adgang til lageret.

Stjal en flaske rom

Hillerød: En 40-årig mand fra Hillerød stjal mandag eftermiddag klokken 13.11 en flaske rom i Fakta på Frederiksværksgade. 

Taske stjålet fra bil

Tisvildeleje: En taske med en pc og en pung indeholdende diverse betalingskort og kontanter er mellem klokken 14.40 og 14.45 blevet stjålet fra en Opel, der var parkeret på en p-plads på Bækkebrovej. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Mobiltelefon stjålet fra bil

Frederiksværk: Et net med en mobiltelefon er mandag mellem klokken 11.45 og 16.00 blevet stjålet fra en Suzuki, der var parkeret på Bødkergårdsvej.  Tyven har knust en rude for at få adgang til bilen.

Mand stjal mobiltelefon

Holte: En mand stjal mandag eftermiddag mellem klokken 14.30 og 15.15 en mobiltelefon samt kontanter fra et baglokale til Klinik for Fodterapi på Kongevejen. Her var manden kommet ind i forretningen og gået ud i baglokalet, og han blev opdaget af en medarbejder på stedet, da manden var på vej ud af baglokalet igen. Her sagde manden, at han troede, at han var gået ind på en massageklinik, hvorefter han forsvandt. Manden beskrives som østeuropæisk af udseende, ca. 30 år, 175 cm høj og kraftig af bygning, hvid i huden, sort kort hår, engelsktalende og iført grå sweatshirt og lyse bukser.

 

Betjente kørte galt

Hundested: To betjente fra Nordsjællands Politi kørte mandag aften klokken 17.34 galt på Ullerup Skovvej. Uheldet skete i forbindelse med, at patruljen var sat efter en motorcyklist, som imidlertid slap væk. De to betjente blev kørt til kontrol på hospitalet. 

 

Planter og krukker stjålet

Hundested: Mellem klokken 01.00 og 04.00 natten til mandag er der stjålet planter og krukker fra Rema på Butiksvej. Både planter og krukker var hegnet ind, men tyven vred låsen op og kunne få den måde få adgang til tingene.

 

Pung stjålet fra bil

Virum: Fra en Peugeot, der var parkeret ved Frederiksdal Ridecenter, er der mellem klokken 16.30 og 17.24 mandag eftermiddag stjålet en pung med diverse betalingskort. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

 

Bilist og motorcyklist stødte sammen

Gilleleje: En 68-årig mandlig bilist fra Fredensborg stødte mandag aften klokken 18.42 sammen med en 30-årig mand fra Græsted, som kørte på motorcykel. Sammenstødet skete på Helsingevej, og motorcyklisten blev kørt til tjek på hospitalet efter uheldet.

Ild i udhus

Kgs. Lyngby: Mandag aften klokken 21.21 udbrød der brand i et udhus på Hjortekærsvej. Ilden er formentlig opstået efter at have ulmet i nogle timer efter brug af en ukrudtsbrænder.

Mand sigtet for bådtyveri

Gilleleje: En 38-årig mand med ukendt adresse blev mandag aften sigtet for tyveri af en båd samt en trailer. Manden havde stjålet båden fra Fiskerengen og efterfølgende kørt den til en parkeringsplads i Rødovre, men da han dagen efter holdt parkeret ved Jem & Fix på Bonderupvej, blev han genkendt af bådens ejer, som kontaktede politiet. 

Knægte skabte uro

Helsingør: En gruppe på fem-seks unge knægte i 13-14 års alderen skabte mandag aften omkring klokken 21.30 uro på McDonalds, hvor de cyklede rundt inde i restauranten. De havde dog forladt stedet, da en patrulje kom til stedet.

Fik beslaglagt bil

Hornbæk: En 37-årig mand fra København blev klokken 02.43 natten til tirsdag standset, da han kom kørende ad Hornbækvej. Her blev han sigtet for at køre bil i frakendelsestiden, og da manden flere gange tidligere var taget for samme forseelse i samme køretøj, blev hans bil beslaglagt.

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 25. - 26. maj 2020

Kilde: Nordsjællands Politi