FDF Løgstør holder Åbent Hus

Profilbillede
Anne Halvorsen Munk

Ovenpå en lang periode med Corona, er det igen muligt at deltage i FDF Løgstør. Der vil være Åbent Hus onsdag d. 15. september 2021 mellem kl. 18:00-19:30.

Det er med tanke om at starte et par børnehold op igen, at der afholdes Åbent Hus. FDF har planer om at lægge en ny struktur i kredsen, samtidig med at alle FDF-ledere bliver opgraderet med flere kurser. Det er håbet, at fjorden og naturen igen bliver en del af FDF-møderne. Det kan alt fra kanoture, undersøgelser af de forskellige dyr i fjorden, vandring, klarning og geocaching både til lands og vands. FDF vil gerne tilbage til den tid, hvor det var muligt at tilbyde arrangementer på vandet.

Nye rammer for aktiviteter

For både at skabe nye rammer og et nyt syn på FDF Løgstør, er der lavet en aftale med Naturcenteret om, at FDF Løgstør må benytte centeret i efteråret og i sæson 2022. FDF Løgstør mangler nye spejderledere, så går du med drømmen om at være en del af et fællesskab, må du meget gerne kontakte Formand Britta Hougaard på 41 50 17 69.

Onsdag uge 37 startes FDF børnehold, hvor FDF Løgstør holder åbent hus, og ligger vægt på hvad det vil sige at gå til FDF. Der laves bål, og det er muligt at få dit første FDF mærke til din kommende FDF-skjorte, som kan erobres denne aften. Kig ind på FDF Løgstørs Facebook side og se alle opdateringer, her i de kommende uger. Alle børn er velkomne, og ligeledes forældre denne aften.

Tilmelding senest d. 14. september 2021 pr. SMS til Britta på 41501769.

Kilde: FDF Løgstør