Ergoterapeut til spændende og alsidig arbejdsplads i Halsnæs Kommune

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Da 3 af vores gode kollegaer skal hhv. på barsel, efterløn og videre ud i verden, har du nu muligheden for at blive en del af ergoterapien i Halsnæs Kommune. 14 ergoterapeut-kollegaer står KLAR til at byde dig velkommen til en spændende og alsidig arbejdsplads i stadig udvikling. Der er stor bevågenhed på ergoterapi i Halsnæs kommune. 

Det søger vi

Vi søger 3 ergoterapeuter, 2 til faste stillinger og 1 til barselsvikariat, som sammen med teamet skal løfte opgaver indenfor hverdagsrehabilitering, vores midlertidige døgnpladser og kommunens plejecentre. Alle nævnte opgaver med fokus på ergoterapi-kernefaglighed. Alle områder kan kombineres med udgangspunkt i dine ønsker, så lad os høre, hvad du kunne ønske dig.

Andre fagområder kan evt. komme på tale efter behov og dine ønsker. 

Vi har en særlig opgavekombination af neurologiske genoptræningsopgaver og hverdagsrehabilitering, hvor du indgår i samarbejde med monofaglig kollega. 

Du er aldrig alene på de enkelte områder; du bliver en del af et monofagligt team

Vi søger dig, der har et ønske om og måske erfaring med at arbejde sammen med det ældre menneske for at fremme aktivitet og deltagelse i dagligdagen. Interventionerne finder som udgangspunkt sted i borgers hjem og nærmiljø. Her afdækker du borgers ønsker og prioriteringer, og i fællesskab lægger I en plan for behandling af P-ADL og I-ADL problematikker ofte med rod i det geriatriske og gerontologiske speciale.

Du og borgeren, samt evt. pårørende, kan have mange og forskellige samarbejdspartnere i kommunalt, privat og regionalt regi. 

Timeantal 37 timer pr. uge. Deltid kan undtagelsesvis aftales.

Hvad tilbyder vi dig 
 • et selvstændigt og fleksibelt arbejde med stor indflydelse på tilrettelæggelsen af opgaverne og arbejdsugen
 • individuelt tilrettelagt introduktion til arbejdspladsen med mentorordning
 • engagerede mono- og tværfaglige kollegaer  
 • mulighed for sparring i det daglige både fra kollegaer og ledelse
 • at være medskabende i ergoterapiudviklingsorienterede opgaver 
 • et godt arbejdsmiljø med fokus på kerneopgaven baseret på respektfuldhed og faglighed 
 • at blive en del af et klinisk undervisningssted for kommende ergoterapeutkollegaer
 • at have nærmeste leder, som har samme faglige baggrund som dig.
Om dig 
 • du har særlig interesse for rehabilitering 
 • du fremstår tillidsskabende i din kontakt til borger 
 • du forstår at fange borgers motivation 
 • du har en anerkendende kommunikation og tilgang i din opgaveløsning
 • du har personlig modenhed og kan arbejde selvstændigt og engageret i mødet med mange forskellige mennesker og mange gøremål
 • har kørekort til bil.
Om os

Du ansættes i ergoterapien i Træning & Aktivitet i Halsnæs kommune. Ergoterapien er inddelt i teams, og vi løfter mange forskellige opgaver. Udgangspunktet for alle vores opgaver er aktivitets- og deltagelsesudfordringer, hvor borgers ønsker og prioriteringer er drivkraften og styrende for de indsatser, vi tilbyder.

Ergoterapien består af 15 engagerede ergoterapeuter, som i fællesskab og sammen med vores ledelse værner om en god arbejdsplads.
For os er en god arbejdsplads præget af respektfuldhed, tillid og åbenhed og plads til forskellighed. Vi har et stærkt ergoterapifagligt fokus på opgaveløsningen. På vores fælles kontor vil du finde både unge og lidt ældre, erfarne og relativt nyuddannede ergoterapeuter og fælles for os alle er, at vi dagligt sparrer med hinanden, videndeler og erfaringsudveksler. 

I Træning & Aktivitet finder du også kollegaer, som er social- og sundhedsassistenter, fysioterapeuter, aktivitetsmedarbejdere, demenskonsulenter, administrative konsulenter og tekniske servicemedarbejdere. 

Træning & Aktivitet har base på Nørregade 87 i Hundested. 

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist den 9. juni. med ansættelse efter aftale. 

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler 14. juni. Ring gerne inden, hvis du har brug for yderligere informationer.

Om Halsnæs Kommune

Halsnæs er en levende kommune med stærke lokale identiteter og med hovedstaden inden for rækkevidde. Her lever vi tæt på natur, hav og fjord, som giver mulighed for aktive oplevelser for borgere, besøgende og ansatte.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i bevægelse. Vores tre værdier: redelighed, mulighed og helhed er vores fundament. I Halsnæs Kommune får du cirka 3.000 kollegaer fordelt over hele kommunen. Vi har en ambition om, at Halsnæs Kommune skal være et sted, du gerne vil arbejde – uanset hvilken faglighed, du kommer med. Vi sætter barren højt og gør os hver dag umage med at skabe de bedste forudsætninger for, at medarbejderne trives og leverer service og velfærd af høj kvalitet.

Du kan læse mere om Halsnæs Kommune på vores hjemmeside eller på vores LinkedIn-profil.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Halsnæs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Halsnæs Kommune, Nørregade, 87, 3390 Hundested

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055770

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet