Er du vores nye social- og sundhedshjælper til fast aftenvagt på det skønne plejecenter Løvdalen?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi skal give beboerne den bedste hverdag, de kan ønske sig, på den bedste arbejdsplads, vi kan ønske os – og vi mangler en faglig engageret medarbejder, der kan komme med på holdet.

Har du hjertet det rette sted? Vil du være med til at skabe nærvær, omsorg og skønne stunder for Løvdalens beboere? Så er det dig vi kalder på. Vi er et plejecenter, der er delt op i mindre enheder, hvor vi har kerneopgaven i centrum. Her arbejder vi med personcentreret omsorg ud fra Tom Kidwoods teori og afholder beboerkonferencer, hvor vi understøtter beboernes grundlæggende psykologiske behov med mål for beboernes trivsel, tryghed og nærvær. Vi lægger stor vægt på et godt og trygt arbejdsmiljø for personalet og har et godt samarbejde på tværs i hele huset imellem alle faggrupper. Samt nærværende og engageret ledelse. Sammen skaber vi gode dage.

Stokrosen og Akacien er to små afdelinger med i alt 20 boliger med de mest fantastiske beboere og et stærkt hold af dygtige kollegaer. Vi tilbyder en fast aftenvagtstilling på 28 timer pr. uge med arbejde i 5-2 vagter og med arbejde hver 2. weekend i lige uger. Du vil blive tilknyttet en afdeling med ansvar som kontaktperson for aktuelle beboere. Vi sætter ydermere fokus på det gode samarbejde med pårørende. Hos os er det vigtigt, at alle har de rette kompetencer til den aktuelle opgave, og derfor arbejder vi med opgaveoverdragelse i tæt samarbejde med det tværfaglige team af social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker.

Har du lyst til at høre mere om stillingen, kan du kontakte områdeleder Rikke Marstrand på telefon 20498613.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt eller senest pr. 1. august.

Der afholdes samtaler løbende.

Ansøgningsfrist: den 16. juni kl. 12.00.

Med venlig hilsen

Rikke Marstrand
Områdeleder på Stokrosen og Akacien
 

Om Halsnæs Kommune

Halsnæs er en levende kommune med stærke lokale identiteter og med hovedstaden inden for rækkevidde. Her lever vi tæt på natur, hav og fjord, som giver mulighed for aktive oplevelser for borgere, besøgende og ansatte.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i bevægelse. Vores tre værdier: redelighed, mulighed og helhed er vores fundament. I Halsnæs Kommune får du cirka 3.400 kollegaer fordelt over hele kommunen. Vi har en ambition om, at Halsnæs Kommune skal være et sted, du gerne vil arbejde – uanset hvilken faglighed, du kommer med. Vi sætter barren højt og gør os hver dag umage med at skabe de bedste forudsætninger for, at medarbejderne trives og leverer service og velfærd af høj kvalitet.

Du kan læse mere om Halsnæs Kommune på vores hjemmeside eller på vores LinkedIn-profil.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Halsnæs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Halsnæs Kommune, Karlsgavevej, 1, 3300 Frederiksværk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://halsnaes.career.emply.com/ad/er-du-vores-nye-social-og-sundhedshjaelper-til-fast-aftenvagt-pa-det-skonne-pleje/sqiuxh/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846369

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet