Døgnrapporten i Hundested: mandag den 27. december

Profilbillede

Hundested er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Bødeblokken blev i lommen, Gilleleje

Søndag formiddag fra klokken 09.15 blev der gennemført en målrettet indsats, hvor bilister på Bonderupvejen blev kontrolleret for påvirkning af spiritus og euforiserende stoffer. I alt 16 bilister blev standset og ingen af dem overtrådte reglerne.

Biler stødte sammen, Ålsgårde

Det glatte føre var søndag formiddag årsag til, at to biler stødte sammen på Holmenevej/Skibstrubvej. Her ville en 43-årig mand fra Kokkedal bremse, men da vejen var glat, gled hans bils fremad og ramte en bil, som blev ført af en 25-årig kvinde fra Helsingør. Ved sammenstødet rullede kvindens bil rundt og endte i grøften. Politi og ambulance kom til stedet hvor der ikke umiddelbart var sket personskade.

Børn på tynd is, Gentofte

To børn på et og tre år endte søndag formiddag på tynd is. Børnene kælkede på bakkerne ved Gentofte Sø, men fik så meget fart på, at de endte på isen. Brandvæsenet fik heldigvis reddet børnene tilbage i sikkerhed og slap med forskrækkelsen.

Cyklist ramt af bil, Farum

Søndag eftermiddag klokken 13.13 blev en 45-årig mand fra Birkerød ramt af en bil, der blev ført af en 43-årig mand fra Farum. Uheldet skete da den 43-årig ville svinge til venstre i krydset Farum Hovedgade/Frederiksborgvej, hvor den 45-årige kom cyklende i den modkørende retning. Cyklisten måtte efterfølgende til kontrol på hospitalet. 

Brand i carport, Hundested

En pose med aske, som ikke var helt udslukt, var med al sandsynlighed årsag til, at der søndag eftermiddag gik ild i en carport på Sandvejen. Politi og brandvæsen kom til stedet, og brandvæsenet fik slukket branden, inden ilden nåede at sprede sig. 

Uenighed førte til uro og uorden, Helsingør

Tre mænd blev søndag eftermiddag uvenner efter de havde været i drikkelag ved Fakta på Jernbanevej. Mændene kom op at diskutere og blev så uenige, at der opstod håndgemæng mellem dem. Et par patruljer kørte til stedet og fik talt gemytterne til ro.

Mand kørte i grøften, Farum

En 36-årig mand fra Brøndby Strand endte søndag aften klokken 18.40 i grøften med sin bil. Uheldet skete ved Bymosen/Skovmosen, og manden kom efter oplysningerne i sagen ikke alvorligt til skade.

Ramt af bus, Frederikssund

Søndag aften klokken 19.15 blev en 38-årig mand ramt af en bus, da han kom gående ad Ny Østergade. Manden blev kørt til undersøgelse på hospitalet, men var ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade.

Indbrudstyve flygtede, Rungsted Kyst

To mænd forsøgte søndag aften mellem klokken 19.30 og 20.19 at bryde et vindue i en villa på Ewaldsvej op. De blev imidlertid overrasket af en nabo, som var ude at gå med sin hund, og mændene flygtede derfor fra stedet på to mountainbikes.

Havde hash i lommen, Helsinge

Søndag aften klokken 20.32 blev en 35-årig mand fra Græsted sigtet for at være i besiddelse af hash, da en patrulje traf ham på Vestergade. Manden, der stod og røg en joint, havde en mindre mængde hash til eget forbrug i lommen.

Kørte uden kørekort, Helsinge

En bilist kørte søndag aften klokken 20.54 så slingrende ad Helsingørvej, at en medtrafikant kontaktede politiet. En patrulje kørte afsted og fandt den slingrende bilist, der viste sig at være en 71-årig kvinde fra Vejby, som ikke havde noget kørekort. Kvinden blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Biler i brand, Helsingør

Fire biler blev søndag aften klokken 21.19 sat i brand ved Elite Biler på Industrivej. To-tre personer blev set hælde væske ud over bilerne, hvorefter personerne løb fra stedet.  Personerne var iklædt sort tøj og medbragte en dunk med brandbar væske. Flere patruljer kom til stedet og forsøgte at finde gerningsmændene, dog uden held. Brandvæsenet var færdige med at slukke ilden klokken 22.39.

Havde hash i bilen, Frederiksværk

Søndag aften klokken 22.57 blev en 26-årig mand fra Hjørring truffet i en bil på en p-plads på Kirkegade. Her viste det sig, at han var i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

Indbrud i bar, Hillerød

Klokken 03.10 natten til mandag var der indbrud i baren Jernstangen på Nordre Jernbanevej. Gerningspersonen har brudt et vindue op, det er ikke oplyst, hvorvidt der er stjålet noget fra stedet.

Sigtet for narkokørsel, Klampenborg

En 18-årig mand fra Birkerød blev klokken 03.50 natten til mandag standset, da han kom kørende ad Strandvejen. Her viste en narkometertest, at han var påvirket af cannabis. Den 18-årige blev derfor sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal klarlægge de nærmere omstændigheder om hans påvirkning til brug for den videre sagsbehandling.

 

Aktuel indbrudsoversigt, Nordsjælland

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt fra mandag den 20. december 2021 til og med søndag den 26. december 2021.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi