Hundested SK oplever stor medlemsvækst med fokus på børnene

Foto: Hundested SK.
dato

Stor medlemsfremgang for håndboldklubben Hundested HK. Det viser den nye opgørelse over DanskHåndbolds medlemstal for 2023.

Hundested HK vækster med hele 70 procent – dermed har den nordsjællandske klub fået yderligere 67 medlemmer og tæller nu i alt 162 håndboldspillere.

En væsentlig del af succesen skyldes klubbens tilbud til de 0-6 årige med såkaldt Trille Trolle-håndbold, der er en blanding af håndbold og leg. Her er man vokset fra 14 til 48 medlemmer i aldersgruppen. Men ligeledes blandt de 7-12-årige er medlemstallet i klubben steget fra 23 til 38.

Også på landsplan går DanskHåndbold flot frem til det højeste medlemstal i ni år med 107.666 håndboldspillere. En stigning på 4.138 medlemmer.

Resultaterne skaber jubel hos chefen for DanskHåndbolds Udviklingsafdeling, Lars Møller.

”Især glæder det mig, at vi ser fremgang både blandt børn, unge og voksne. Æren skal i stor stil tilskrives vores mange frivillige ildsjæle ude i foreningerne, der leverer et utrætteligt stykke arbejde for at skabe gode fællesskaber og oplevelser for alle. Dem kan vi ikke takke nok for deres indsats,” siger han.

Kilde: Hundested HK
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.