Hundested Plejecenter afdeling Fjordnæs søger en Social- og sundhedshjælper i dagvagt

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi har plads til en ekstra social- og sundhedshjælper i vores fantastisk team.

Så er du stolt af dit fag, og får du energi af at hjælpe andre mennesker? Synes du tilmed, at det er dejligt at grine og have det sjovt, når du er på arbejde – så er det hos os du skal søge.

Vi søger på vegne af vores tværfagligt sammensatte personalegruppe samt husets fantastiske beboere en nysgerrig og fagligt velfunderet social- og sundhedshjælper, der vil tage del i at udleve vores vision:

”Hvor omgivelser, himmel og hav, skaber og styrker relationer. Hvor fortiden former fremtiden. Hvor familie, venner, frivillige og lokalsamfundet ses som ressourcer, der er med til at nytænke det gode liv. Hvor høj faglighed, medinddragelse og samarbejde er grundlag for arbejdsglæde. Hvor værdighed og livskvalitet udfoldes i vandkanten”.

For at udleve vores vision skal du have lyst til at tage aktiv del i at skabe indhold i beboernes hverdag gennem hverdagsaktiviteter. Det kunne f.eks. være en gåtur ned til vandet, plante jordbærstiklinger i bedet eller noget helt andet. Du skal have lyst til, at familien er en naturlig del af vores beboeres liv og byde dem velkomne til arrangementer og hverdagslivet på plejecenteret, og så ser vi gerne, at du ikke er bleg for at tage en svingom og er med til at skabe den gode stemning. 

De ressourcemæssige rammer er som de er, men vi er særlig gode til at få tingene til at lykkedes alligevel. Vi skaber stjernestunder med vores beboere gennem hverdagsaktiviteter, og det lykkedes vi med, fordi alle tager del i det og synes, det er meningsfuldt. Vi elsker, hvis du byder ind med, hvad du synes kunne være sjovt. 

Beboer Hanne siger: ”Her er så dejligt at være og personalet er altid så søde og smilende. Min søn kan med ro i maven passe sit arbejde”.

Du bliver en del af et stærkt fællesskab og godt arbejdsmiljø, som tager stort ejerskab for deres beboere, sparrer med og hjælper hinanden, og som også har det rigtigt godt med hinanden på og uden for arbejde. Vi opsøger hinanden, når vi har brug for gode råd, og vi ringer til hinanden, inden vi sætter os til frokost for at sikre, at alle er med. 

Vi tilbyder

Vi tager imod dig og klæder dig på til jobbet ud fra de kompetencer, du har, og du bliver en del af en kollegagruppe med stærkt sammenhold, der støtter hinanden både fagligt og socialt.

Du får et tæt samarbejde med vores ressourcepersoner i bl.a. forflytning, inkontinens, sår og demens.

Du får en arbejdsplads, hvor der er stor gejst for nye ideer og muligheder – f.eks. er vi med stor succes i gang med at bruge Virtuel reality-briller. Vi har indført pyjamas i nattevagten i demensafsnittet og beboerdeltagelse i jobsamtaler. Vi elsker, når folk får nye ideer og tager også imod dine med kyshånd.

Du får mulighed for daglig sparring med teamleder med fagligt ansvar. Det betyder, at hvis der er noget, du er usikker på eller aldrig har prøvet før, så kan du altid få hjælp af teamlederen.

Du deltager på faglige fora og supervision med vores udviklingssygeplejerske i huset.

Fakta om os                                                                 

Fjordnæs danner rammerne for 36 beboere, som er fordelt på to områder med 16 boliger på det ene og 20 på det andet område. Vi har ca. 45 medarbejdere tilknyttet, som refererer til områdeleden. Dine kollegaer siger, at du får en områdeleder, der er imødekommende og lyttende over for personale som beboere og er god til at finde løsninger, og som går op i, at alle er lige meget værd. Foruden områdeleden er der to teamledere med vagtplanlægning og fagligt ansvar. Vi arbejder med kontaktpersonordning, hvor du har dine egne beboere, for at skabe helhed og tryghed for beboerne, familien og dig. 

Vi samarbejder med vores kollegaer i husets to øvrige områder, som er Midlertidige døgnpladser og demensafsnittet.

Løn og ansættelsesvilkår

Timeantal: Efter aftale med hver 2. weekend. Løn efter overenskomst.

Yderligere information

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du er velkommen til at kontakte Områdeleder Stine Svane tlf.: 40 18 61 28.

Ansøgningsfrist

Frist for ansøgning er den 19. december 2023 kl. 08.00 

Samtaler afholdes løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Følg os også på Facebook, vi hedder: Hundested Plejecenter.

Om Halsnæs Kommune

Halsnæs er en levende kommune med stærke lokale identiteter og med hovedstaden inden for rækkevidde. Her lever vi tæt på natur, hav og fjord, som giver mulighed for aktive oplevelser for borgere, besøgende og ansatte.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i bevægelse. Vores tre værdier: redelighed, mulighed og helhed er vores fundament. I Halsnæs Kommune får du cirka 3.000 kollegaer fordelt over hele kommunen. Vi har en ambition om, at Halsnæs Kommune skal være et sted, du gerne vil arbejde – uanset hvilken faglighed, du kommer med. Vi sætter barren højt og gør os hver dag umage med at skabe de bedste forudsætninger for, at medarbejderne trives og leverer service og velfærd af høj kvalitet.

Du kan læse mere om Halsnæs Kommune på vores hjemmeside eller på vores LinkedIn-profil.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Halsnæs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (25-36 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Halsnæs Kommune, Søndergade, 81A, 3390 Hundested

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5953436

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet